boran824 27 Mart 2025 #1 16 yaşındayım 1 buçuk yıldır lead gitar çalıyorum. Korn, Deftones tarzı grupların coverlarını veya yeni beste yapacak eleman arıyorum. @boranylldz
16 yaşındayım 1 buçuk yıldır lead gitar çalıyorum. Korn, Deftones tarzı grupların coverlarını veya yeni beste yapacak eleman arıyorum. @boranylldz
4bdullah 28 Mart 2025 #2 trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs.
trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs.
boran824 28 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 4bdullah demiş ki: trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs. Hepsini görmek için tıklayın... trash de olabilir fakat alternatif türlerin daha yaratıcı olduğunu ve daha çok tutabileceğini düşünüyorum
4bdullah demiş ki: trash metal yapabilir miyiz? ben 16 yaşında ritim gitaristim vokal olmaya hevesim de var. 1 senedir çalıyorum okulda vs. Hepsini görmek için tıklayın... trash de olabilir fakat alternatif türlerin daha yaratıcı olduğunu ve daha çok tutabileceğini düşünüyorum