İstanbul İstanbul Avrupa Yakasında 80ler 90lar rock ve pop müzik yapacak grup için klavyeci, gitarist ve bas gitarist arıyoruz

Selamlar kendi söz ve besteleri olan Türk dili ve Edebiyatı okumuş, ritim gitar çalabilen halen şan eğitimi alan bi müzisyenim. Ekstra ney üflüyebiliyorum. Nota bilgim yok kulaktan çalıyorum. Sahne alacak hem 80ler 90lar Türkçe pop/rock icra edecek hem de yaptığım beste çalışmalarında, estrümanlarıyla bana yardımcı olabilecek hazırda sahne alan veya ilerde alma planı olan klavyeci, bas gitarist ve gitarist arkadaşlar arıyorum, Davulcumuz var. 32 yaşındayım. Baterist de 37 yaşında. Yaşımıza yakın birileri olursa iyi olur.Grup sahne odaklı olacak ama duruma göre beste de yapabilirim grup için. Solo kariyerimi ayrıca yürütüyorum, solo kariyerimde de gruptan destek almak çok isterim. Sahnede bi kaç kendi şarkımdan da çalabilsek güzel olur. İnsta hanozaymusic, detaylar için yazabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak daha çok 90lar Türkçe Pop düşünüyoruz ama popüler rock parçalar da repartuarımızda olacak.

Arayışı tekrar yazayım :bassist, klavye ve gitar

Son düzenleme:

Geri