K Kabatashulusi 20 Nisan 2021 #1 Kendi bestelerim var vokal ve solistim.eğitimliyim sektöre atılmayı istiyorum ilgilenenler arkadaşlar yazarsa sevinirim
Kendi bestelerim var vokal ve solistim.eğitimliyim sektöre atılmayı istiyorum ilgilenenler arkadaşlar yazarsa sevinirim
mergury_58 22 Nisan 2021 #2 Ben de elektro gitar çalıyorum. bana instadan ulaşabilirsin insta: mergury_58
A alperenakkaya 2 Temmuz 2021 #3 Kabatashulusi demiş ki: Kendi bestelerim var vokal ve solistim.eğitimliyim sektöre atılmayı istiyorum ilgilenenler arkadaşlar yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Bende uzun süredir eskişehirde barlarda çaldım gitaristim şuan istanbuldayım 05457824582 ulaşabilirsiniz
Kabatashulusi demiş ki: Kendi bestelerim var vokal ve solistim.eğitimliyim sektöre atılmayı istiyorum ilgilenenler arkadaşlar yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Bende uzun süredir eskişehirde barlarda çaldım gitaristim şuan istanbuldayım 05457824582 ulaşabilirsiniz
K Kabatashulusi 7 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 cumulonimbus demiş ki: bateristim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hulusi.kabatas instagramdan ulaş
cumulonimbus demiş ki: bateristim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hulusi.kabatas instagramdan ulaş