İstanbul İstanbul Lead Gitar

Yaklaşık 7 senedir gitar çalıyorum.Müzik yapmayı seviyorum.Daha önce gruplarda çaldım,sahne aldım.Aktif olarak alt rock vs çaldığımız grubumun dağılması sonucu yeni grup arıyorum.Metal çalmak istiyorum genel olarak ama diğer tarzlara ayak uydurabilirim.Öncelikli olarak sahne yapmak istiyorum ama ilerleyen süreçte beste işine de girmek isterim.Insta:efesevenn_

Yaklaşık 7 senedir gitar çalıyorum.Müzik yapmayı seviyorum.Daha önce gruplarda çaldım,sahne aldım.Aktif olarak alt rock vs çaldığımız grubumun dağılması sonucu yeni grup arıyorum.Metal çalmak istiyorum genel olarak ama diğer tarzlara ayak uydurabilirim.Öncelikli olarak sahne yapmak istiyorum ama ilerleyen süreçte beste işine de girmek isterim.Insta:efesevenn_
Selam şuan aktif bir grubum yok arada stüdyoya gittiğimiz bi grup gibi bir şey diyebilirim ama bi son göremiyorum hem o yüzden hem de artık müzik konusunda daha ciddi adımlar atmak istediğimden gerek stüdyoda çalabileceğim gerek sokağa çıkıp sokak müzisyenliği yapabileceğim birilerini arıyorum herhangi bir enstrüman çalamıyorum maalesef sadece solistim birkaç sahnem var ama pek büyük şeyler değillerdi hem kendimi geliştirip hem de bu işten zevk alabilecek beraber devam edip yürüyebileceğim birilerini arıyorum açıkçası eğer olur düşünürüm dersen Instagram'da yazabilirsin hesabım pnarr.yy

Geri