İstanbul istanbul vokalim (17)

• Konuyu açan Konuyu açan xux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

17 yasinda vokalim istanbuldayim. punk rock-metal uzerinden gidiyo olsam da belirli genrelar uzerinde kalmadan farkli planlarimi ortaya koymak istiyorum. ticari dusunen ve yeni fikirlere acik olan, grup bilincine sahip gruplar ya da elemanlar benimle buradan iletisime gecebilirler

merhaba 13 yaşındayım İstanbul Bostancı tarafındayım yaklaşık 6 senedir davul çalıyorum bu yaz iki haftalığına Boston Berklee Music College da yaz okuluna gittim ve London Rock School Drum's da grade 5 sertifikası aldım. Müzik konusunda babamın desteği olduğu için çalışmalara katılmamda bir sorun olmaz. Performans videolarımın linklerini referans için aşağıda paylaşıyorum ilgilenirseniz aklınızdaki bir şarkı için kayıt gönderebilirim. Müzik konusunda babamın desteği olduğu için çalışmalara katılmamda bir sorun olmaz.
https://www.youtube.com/channel/UC6zU_AjWa50KaVeDLCkpR8g/videos

tibet tuter (@tuter.tibet) • Instagram photos and videos

17 yasinda vokalim istanbuldayim. punk rock-metal uzerinden gidiyo olsam da belirli genrelar uzerinde kalmadan farkli planlarimi ortaya koymak istiyorum. ticari dusunen ve yeni fikirlere acik olan, grup bilincine sahip gruplar ya da elemanlar benimle buradan iletisime gecebilirler
Selam sadece vokali eksik bir grubum var grunge/metal üzerine kurulu yeri gelince ciddi yeri gelince gevşek büyük hayalleri olan disiplinli bi grubuz ilgini çekerse insta:bubbaaz_29

Geri