Merhabalar ben Sena Kaynak önümüzdeki 2 ay içerisinde bir aksilik çıkmazsa istanbula taşınacağım. Maddi zorluktan dolayı full time bir işe girmeden önce müziği denemek istiyorum haftanın 7 günü boş olacağım. Ben oraya gelmeden önce repertuarlarınızı yollarsanız kısa sürede bitiririm. Anadolu yakasına taşınacağım muhtemelen.
23 yaşındayım
11 yıldır gitar, 8-9 senedir bas gitar çalıyorum, ana ve back vokal yapabiliyorum.
Amatör şekilde bateri, piyano, ukulele çalıyorum.
Tekrardan amatör şekilde tonmaisterlik, prodüktörlük yapabiliyorum.
Hobi ve proje gruplarına ayırabilecek bir vaktim olmayacak maalesef sahne odaklı gruplar repertuarlarıyla yazabilirler. Varımı yoğumu satıp istanbula taşınacağım için istemesem de maddi odaklı bakmak zorundayım bir süre müziğe.
Herhangi bir platforma Sena Kaynak yazarak işlerime bakarak beni biraz daha tanıyabilirsiniz.
Burdan mesajları görmem instagramdan ulaşın lütfen: k_sena6
23 yaşındayım
11 yıldır gitar, 8-9 senedir bas gitar çalıyorum, ana ve back vokal yapabiliyorum.
Amatör şekilde bateri, piyano, ukulele çalıyorum.
Tekrardan amatör şekilde tonmaisterlik, prodüktörlük yapabiliyorum.
Hobi ve proje gruplarına ayırabilecek bir vaktim olmayacak maalesef sahne odaklı gruplar repertuarlarıyla yazabilirler. Varımı yoğumu satıp istanbula taşınacağım için istemesem de maddi odaklı bakmak zorundayım bir süre müziğe.
Herhangi bir platforma Sena Kaynak yazarak işlerime bakarak beni biraz daha tanıyabilirsiniz.
Burdan mesajları görmem instagramdan ulaşın lütfen: k_sena6