Umutt.28_ 26 Şubat 2025 #1 İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum elektro gitarda ritim veya solo çalabiliyorum iletişim için instagram: umutt.28_
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum elektro gitarda ritim veya solo çalabiliyorum iletişim için instagram: umutt.28_
4bdullah 2 Nisan 2025 #2 16 yaşındayım, ritim gitaristim. yaklaşık 1,5 senedir çalıyorum. eğer ciddi düşünüyorsan trash metal grubu kurabiliriz. istek attım. instagram: 4bsglyv
16 yaşındayım, ritim gitaristim. yaklaşık 1,5 senedir çalıyorum. eğer ciddi düşünüyorsan trash metal grubu kurabiliriz. istek attım. instagram: 4bsglyv
Umutt.28_ 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 sarp vokal demiş ki: 17 yaşındayım solistim iletişime geçmek isterim Hepsini görmek için tıklayın... pardon geç gördüm ama şimdi isterseniz iletişime geçebiliriz instagramdan yazım isterseniz
sarp vokal demiş ki: 17 yaşındayım solistim iletişime geçmek isterim Hepsini görmek için tıklayın... pardon geç gördüm ama şimdi isterseniz iletişime geçebiliriz instagramdan yazım isterseniz
S sarp vokal 7 Nisan 2025 #5 Üniversite sınavına hazırlandığım için sınavdan sonra stüdyo yapabiliriz
denizknndy 7 Nisan 2025 #9 sarp vokal demiş ki: 17 yaşındayım solistim iletişime geçmek isterim Hepsini görmek için tıklayın... Knk bizim grubumuz var solist ve baterist bir de bassist lazim @ddenizknndy ulasabilirsin
sarp vokal demiş ki: 17 yaşındayım solistim iletişime geçmek isterim Hepsini görmek için tıklayın... Knk bizim grubumuz var solist ve baterist bir de bassist lazim @ddenizknndy ulasabilirsin