AhmetMertOzhasirci 15 Mart 2022 #1 Şehir Gaziantep Takasa Kapalı Fiyat 1 Para Birimi TL İsteğinize göre istediğiniz malzemeden istediğiniz renkte uygun fiyata pickguard. 05532641053
AhmetMertOzhasirci 16 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Babbazulla demiş ki: Akustik yapıyor musunuz? Hepsini görmek için tıklayın... Evet elbette
Dragonchaser 14 Mayıs 2022 #4 Ölçülü şablonunu hiçbir yerde bulamadığım Fender pickguarda ihtiyacım var. Yapma şansı var mıdır?
AhmetMertOzhasirci 16 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Net ölçülerinin olmadığı bir kesim kumar olur maalesef.
E erdalup 28 Eylül 2022 #6 YAMAHA PACIFICA 311MS için sap manyetiği single için uyumlu pick guard yaptırmak istiyorum ama net ölçülerini nasıl bulabilirim ?
YAMAHA PACIFICA 311MS için sap manyetiği single için uyumlu pick guard yaptırmak istiyorum ama net ölçülerini nasıl bulabilirim ?
AhmetMertOzhasirci 28 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 erdalup demiş ki: YAMAHA PACIFICA 311MS için sap manyetiği single için uyumlu pick guard yaptırmak istiyorum ama net ölçülerini nasıl bulabilirim ? Hepsini görmek için tıklayın... Sizde var mı pickguard örneği
erdalup demiş ki: YAMAHA PACIFICA 311MS için sap manyetiği single için uyumlu pick guard yaptırmak istiyorum ama net ölçülerini nasıl bulabilirim ? Hepsini görmek için tıklayın... Sizde var mı pickguard örneği