İyi günler arkadaşlar.Ben bu sene istanbul teknik üniversitesinin müzik teknolojileri bölümünün yetenek sınavına gireceğim.Önce ön elemeler var müzik kulağınızı sınayan tek ses çift ses üç ses vs... Ardından mesleki alan yeterlilik sınavı var şu şekilde açıklıyorlar:b.Sözlü Sınav (45 Puan): Teknik uygulama (Cubase, Logic, Protools ve Ableton Live programları üzerinde uygulamalar) ve üç (3) adet kayıt örneğinin değerlendirilmesinden ve ses tasarımı ilgili bireysel yeteneğinin ölçüldüğü işitsel sorular veya çalgı yapım için görsel algılama ve ahşap şekillendirme ile ilgili sorulardan oluşur.
Yani bu programlar ile kendi yaptığımız üç adet kayıt örneği istiyorlar.Bu kayıtların nasıl olması gerektiği hakkında bilgisi olan,sınava girmiş birisi var mıdır aranızda ? Ne kadar profesyonel bir kayıt istiyorlar acaba ? Stüdyo kaydı gibi istemiyorlardır herhalde ama gitar çalıp söyleyip sesini kaydettiğin birşeyi de beğenmezler sanırım.Yardım eder misiniz ?
Yani bu programlar ile kendi yaptığımız üç adet kayıt örneği istiyorlar.Bu kayıtların nasıl olması gerektiği hakkında bilgisi olan,sınava girmiş birisi var mıdır aranızda ? Ne kadar profesyonel bir kayıt istiyorlar acaba ? Stüdyo kaydı gibi istemiyorlardır herhalde ama gitar çalıp söyleyip sesini kaydettiğin birşeyi de beğenmezler sanırım.Yardım eder misiniz ?