İyi bir Referans Kulaklık Önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan Batu315
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selamlar herkese. Yakın zamanda bir synthesizer aldım ve ufaktan öğrenmeye başladım.
Ses yaratırken kulaklık takmak daha faydalı oluyor, detayları duyabilmek için fakat bendeki kulaklık baslar artmaya başlayınca distortion a giriyor(Ses kartında peak olmasa da)
10k-12k bütçe ayırabilirim. İyi bir kulaklık önerisi çok yardımcı olur.Aynı zamanda ufaktan Mixing için de kullanmak istiyorum
Özellikle deneyimi olan arkadaşlar kısaca bahseder ise çok memnun olurum
Teşekkür şimdiden 🙏 🙏

Selam hocam. Beyerdynamic DT770 Pro tavsiye ederim. 2-3 aydır kullanıyorum, çok memnunum.
Ayrıca hangi kulaklığı alısan al, mutlaka SoundID vb kalibrasyon plugin'leriyle kullanmanı tavsiye ederim. Aldığın duyum detayı inanılmaz fark ediyor.

Bu arada ayıptır sorması synthesizer ne aldın? 🙂

Selam hocam. Beyerdynamic DT770 Pro tavsiye ederim. 2-3 aydır kullanıyorum, çok memnunum.
Ayrıca hangi kulaklığı alısan al, mutlaka SoundID vb kalibrasyon plugin'leriyle kullanmanı tavsiye ederim. Aldığın duyum detayı inanılmaz fark ediyor.

Bu arada ayıptır sorması synthesizer ne aldın? 🙂
Çok teşekkür ederim inceleyeceğin DT770 i ve pluginleri
Deepmind 6 aldım takas yolu ile valla öğrenmek için çok güzel bir synth.
Karışık olur sanmıştım, sandığımdan daha kolay oldu

İyi günlerde kullan hocam. Bende bu aralar bi hardware synth almayı planlıyorum.
Deepmind tavsiye edebilirim. Kendisi Hardware fakat kontrolleri dijital
Öğrenmeside baya keyifli

Synthesize This Bu kanaldaki "synthesize this" playlist ini de tavsiye ederim
Farklı bir synth bile alsanız genel mantıklarını anlatarak ilerliyor benzeri sesler sentezlenebiliniyor

DT770 veya DT990 olabilir. Ben 990 80ohm kullanıyorum, memnunum. 80Ohm ve yukarısı için yüksek kulaklık çıkışına sahip olan kartlar kullanmaya dikkat etmek gerekir.

Geri