Selamlar amatör hem çalıp hem söylüyorum izmir içi amatör sesi güzel veya orta fark etmez arkadaş arıyorumm,kafalar uyarsa kayıt alıp youtube düşüncesindeyim iyi günler 🙂 burdan iletişime geçebilirsiniz
Selamlar amatör hem çalıp hem söylüyorum izmir içi amatör sesi güzel veya orta fark etmez arkadaş arıyorumm,kafalar uyarsa kayıt alıp youtube düşüncesindeyim iyi günler 🙂 burdan iletişime geçebilirsiniz
.Selamlar amatör hem çalıp hem söylüyorum izmir içi amatör sesi güzel veya orta fark etmez arkadaş arıyorumm,kafalar uyarsa kayıt alıp youtube düşüncesindeyim iyi günler 🙂 burdan iletişime geçebilirsiniz
Merhaba vokal lazım mı halaSelamlar amatör hem çalıp hem söylüyorum izmir içi amatör sesi güzel veya orta fark etmez arkadaş arıyorumm,kafalar uyarsa kayıt alıp youtube düşüncesindeyim iyi günler 🙂 burdan iletişime geçebilirsiniz
Güncel miSelamlar amatör hem çalıp hem söylüyorum izmir içi amatör sesi güzel veya orta fark etmez arkadaş arıyorumm,kafalar uyarsa kayıt alıp youtube düşüncesindeyim iyi günler 🙂 burdan iletişime geçebilirsiniz
Yabancı ve Türkçe pop slow hareketli şarkı söylüyorum istersen yazabilirsin insta:muhendisiskoSelamlar amatör hem çalıp hem söylüyorum izmir içi amatör sesi güzel veya orta fark etmez arkadaş arıyorumm,kafalar uyarsa kayıt alıp youtube düşüncesindeyim iyi günler 🙂 burdan iletişime geçebilirsiniz
@ksg_hetfiedl InstagramSelamlar amatör hem çalıp hem söylüyorum izmir içi amatör sesi güzel veya orta fark etmez arkadaş arıyorumm,kafalar uyarsa kayıt alıp youtube düşüncesindeyim iyi günler 🙂 burdan iletişime geçebilirsiniz