Izmir Veya Muğla'da Lutiyen (luthier) Önerisi Olan?

erkan sızarları unut gereksiz şöhret yapmış askılığından çatlak gitarı götürdüğümde gittiğime pişman etmişti hem fiyat olatak hem de asla iyi verim alamayacağımı söyleyerek. O zaman çankaya ikinci onur çarşısında enstrüman atölyesi adında bi yer buldum kubilay abi inanılmaz yardımcı oldu izmirin eski basçılarındandır işi de iyi biliyor uzun süre yurtdışında ibanez ve çeşitli fabrikalarda çalışmış işimi makul bir şekilde ve kusursuza yakın halletmişti kendisini şiddetle öneriyorum en kötü oturur çayını kahveni içersin muhabbetini edersn yaptırmamaya karar versende sıkıntı yapmaz yani =)

erkan sızarları unut gereksiz şöhret yapmış askılığından çatlak gitarı götürdüğümde gittiğime pişman etmişti hem fiyat olatak hem de asla iyi verim alamayacağımı söyleyerek. O zaman çankaya ikinci onur çarşısında enstrüman atölyesi adında bi yer buldum kubilay abi inanılmaz yardımcı oldu izmirin eski basçılarındandır işi de iyi biliyor uzun süre yurtdışında ibanez ve çeşitli fabrikalarda çalışmış işimi makul bir şekilde ve kusursuza yakın halletmişti kendisini şiddetle öneriyorum en kötü oturur çayını kahveni içersin muhabbetini edersn yaptırmamaya karar versende sıkıntı yapmaz yani =)

şu an LA custom shop diye bir yeri var sanırım, yakın tanımıyorum ama duyumlar hep çok iyi. Erkan Sızarlar hakkında da kötü şeyler duymamıştım ancak.

şu an LA custom shop diye bir yeri var sanırım, yakın tanımıyorum ama duyumlar hep çok iyi. Erkan Sızarlar hakkında da kötü şeyler duymamıştım ancak.
aynen hocam susuzlu iş hanında tam yeri iyi hatırlattın mekan adıda dediğin gibi LA custom shop olmuş ağzın bal yesin=) erkan sızarları okuduğumda ben inanılmaz sevinmiştim izmirde olduğuna ikiçeşmeliğe çıkarken bina önüne gelene kadar hiç bi esnaf sordıgumda tanımadı kendisni gitarla ilgili atolye yok falan dediler. Pek tekin olmayan civarlar tabi azıcık ilgi hallederiz koçum dese belki hepsini unuturduk ama olmadı işte =) ama olumsuz yorumlar da okudum hakkında yaptıran arkadaşlardan

Arkadaşlar merhabalar. Benim de sapi kırık bir akustik gitarim var. Bunu izmirde yaptirmak istiyorum. Fakat son mesajdan yaklaşık 1.5 sene geçmiş. Tekrardan konuyu hortlatip bir guncelleme yapmak istiyorum.

Kimi tavsiye edersiniz ?

Geri