Güzelmiş takibe aldım. Genelde el ile sipariş ile üretim yapanlar ya da butik üretimciler diyelim, pedal içinin, kullanılan malzemenin vs işçiliği ve kalittesiyle ilgili fotoğraf ve bilgi paylaşırlar. Bunu yapabilme imkanınız olursa insanlara daha güven verecektir. Geçmişte adını vermek istemediğim bir yerli üreticinin amfisini almıştım. devre elemanlarının üstüne silikon tabancasıyla bocalanmış şekilde şaseye ve kabine tutturulmıştu. Ne mantıkla yaptığını çözemedim, süper elektronik bilgim olmadığı için yanma, kısa devre, hatta çalarken çarpılma vs riskine karşı aldım fiyata verdim üreticisi de sağolsun sorunsuz aldı. Ben de aldığımda içini açıp bakmamıştım doğrusu, sonradan baktığımda gördüğüm karmaşa beni dehşete düşürmüştü. Ürettimlerinizin devre ve iç fotoğrafları bu yüzden bence çok önemli. Buradaki bir çok insanın da pozitif manada diakkatini çekecektir.
Ayrıca 80+ milyonluk bir ülkede bu kadar az bütik pedal yapımcısı olması.. insan gerçekten hayret ediyor. Bildiğim kadarıyla devlet, teşvik kredisi, kredi kolaylığı, vergi kolaylığı vs de sağlıyor. Dolar kuru da bu kadar artmışken hiçbir şey yapmasa sadece klon yapsa bile epey satış olması lazım ya da piyasası mı çok az bilemedim. Ülke nüfusu olarak Almanya kadar varız, tamam bir alman kadar alım gücümüz ve rock-metal ya da gitaristimiz yok ama bu kadar da az olmamalı. Umarım başarılı olursunuz. Geçmiş tecrübelerimden dolayı, benim için yerli elektronikte en önemli konu elektrik çarpmadan sigortayı atırmadan veya aleti yakmadan çalıştırabilmek oldu. Bu konularla da ilgili doyurucu görsel ve bilgileri ilan ve web sitenize eklerseniz oldukça yararlı olacaktır.