Why_Not? 31 Mart 2023 #1 Aslen bas gitar çalıyorum fakat gerekirse elektro çalar veya vokal yapabilirim. Sahne düşünmüyorum.
BloodyPeniceHead 20 Mayıs 2023 #2 Why_Not? demiş ki: Aslen bas gitar çalıyorum fakat gerekirse elektro çalar veya vokal yapabilirim. Sahne düşünmüyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Grubumuza bass gitar çalacak biri arıyoruz katılmak istersen bana ulaş insta:ebkoner
Why_Not? demiş ki: Aslen bas gitar çalıyorum fakat gerekirse elektro çalar veya vokal yapabilirim. Sahne düşünmüyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Grubumuza bass gitar çalacak biri arıyoruz katılmak istersen bana ulaş insta:ebkoner
C Compaq 16 Temmuz 2023 #3 Why_Not? demiş ki: Aslen bas gitar çalıyorum fakat gerekirse elektro çalar veya vokal yapabilirim. Sahne düşünmüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hala geçerli mi @amarepaxes Instagram dan yaz geçerliyse
Why_Not? demiş ki: Aslen bas gitar çalıyorum fakat gerekirse elektro çalar veya vokal yapabilirim. Sahne düşünmüyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hala geçerli mi @amarepaxes Instagram dan yaz geçerliyse