İzmir İzmir'de cover grubu kurmak istiyorum. Thrash southern agirlikli konuyu okumadan gecme bence.

Arkadaslar selam

Tasmektep in vokal ve ritm gitaristiyim. Tasmektep metal diye ararsaniz youtube uzerinden videolari bulabilirsiniz. Spotify da da album ve epleri dinleyebilirsiniz. istanbuldan Manisa ya tasindim. Tasmektep kayit agirlikli gidiyor. İzmir de bos durmamak ve keyif almak uzere sadece cover projesi kurmak istiyorum. Yaklasik 50 sarkilik bi playlist hazirladim(ki bu sarkilar ekip kurulduktan sonra tartismaya acik dogal olarak) gruplar genelde Pantera Lamb of God Slayer Metallica Kreator Tastament Gojira gittikce gidiyor boyle.

Bu kuracagim grupta sadece vokallik yapacagim. Amac da duzenli sahne almak. 50 sarkiyi hakkiyla oturttuktan sonra sahne ayarlamak zor degil.

İki gitarist bir bass gitarist bir de davul olmak uzere 5 kisilik bir ekip kurmak istiyorum. Vaktim var. Duzgun saygili ukalaliktan uzak ekip arkadaslari kurulduktan sonra vaktimizi muzige ayirabiliriz. İyi calistiktan sonra da zaten 50 sarkiyi bitirmek maksimum 1 ay alir.

Yasim 37 din dil irk yas takinisi olan biri degilim beni bilen bilir.

İletisim icin mail atabilirsiniz.

[email protected]

Geri