İzmirde elektro gitar teli değişimi fiyatları

Merhaba gitarıma kendim bir tel alıp bir gitarcıda taktırmak istiyorum. Çok uzun zaman önce değiştirdiğim için fiyatları hatırlamıyorum ve yarın ses kartı da alacağım o yüzden sınırlı miktarda param olucak tel değiştirirken. Tahmini gitar teli takımı ücreti ne kadar olur gitarım epiphone les paul standard.

Merhaba gitarıma kendim bir tel alıp bir gitarcıda taktırmak istiyorum. Çok uzun zaman önce değiştirdiğim için fiyatları hatırlamıyorum ve yarın ses kartı da alacağım o yüzden sınırlı miktarda param olucak tel değiştirirken. Tahmini gitar teli takımı ücreti ne kadar olur gitarım epiphone les paul standard.
Kendin taksana hocam. Gitar teli değişimi için gitar bi yere mi götürülür. O gitarı çalıyorsan teli değiştirmesini de bilmelisin. YouTube dan bak öğren. Bi de epiphone les paul diyorsun. Floydlu gitar falan olsa hadi bi nebze anlayacağım

Birkaç önemli noktaya dikkat ettikten sonra youtube dan bakıp kendin değiştirebilirsin o gitarda.

Şu an üzerinde kaçlık tel varsa onun aynısını takabilirsin. Entonasyon vs uğraşmazsın.

Gitar telleri şu anda sanırım 250 300 bandında. Luthierler sadece tel değişimine ne alır bilmiyorum ama 1000 lira da diyebilirler.

Tellerde cızlama bızlama vs varsa sap ayarı vs isterse luthiere götürmekte fayda var.

Geri