BloodyPeniceHead 3 Mart 2023 #1 Black-Death metal çalacak elektro gitarist ve bass gitariste ihtiyacımız var şuan bateri ve vokal olarak 2 kişiyiz
Black-Death metal çalacak elektro gitarist ve bass gitariste ihtiyacımız var şuan bateri ve vokal olarak 2 kişiyiz
vantablack 5 Mart 2023 #2 BloodyPeniceHead demiş ki: Black-Death metal çalacak elektro gitarist ve bass gitariste ihtiyacımız var şuan bateri ve vokal olarak 2 kişiyiz Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar 2 yıldır gitar çalıyorum
BloodyPeniceHead demiş ki: Black-Death metal çalacak elektro gitarist ve bass gitariste ihtiyacımız var şuan bateri ve vokal olarak 2 kişiyiz Hepsini görmek için tıklayın... Merhabalar 2 yıldır gitar çalıyorum
BloodyPeniceHead 5 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 vantablack demiş ki: Merhabalar 2 yıldır gitar çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram kullanıyorsan ordan ulaşabilir misin? @ebkoner
vantablack demiş ki: Merhabalar 2 yıldır gitar çalıyorum Hepsini görmek için tıklayın... İnstagram kullanıyorsan ordan ulaşabilir misin? @ebkoner