Perde çakmak? 😕
kaç adet kurumsal luthier tanıyorsunuz izmirdeŞu cümleden zaten anlıyoruz. Çok fazla konuşmaya gerek yok. Adam gibi hizmet vermek için kurumsallaşmak esastır. Bence.
kaç adet kurumsal luthier tanıyorsunuz izmirde
Hangi arkadaş yapıyormus Erkan sızarların perdelerini? Öyle bir şey yok çünkü de 🙂
Perde çaktırmak için Erkan ustayla görüşebilirsin hem duyduğun "efsane" yi de bir sormuş olursun 😉
erkansizarlar.net
ben ne sordum olay nerelere gelmiş :S sahtekar diye suçlamalara kadar gelmiş konu napıyosunuz siz :SKonu arasında kaynamasın tekrarlıyorum yukarıdaki yazıyı...
İki hesabida ban yemis zaten, bir trollden daha kurtuldu forum.
Eyv hocam budur sadece istediğim 🙂İzmirde bu işleri kimse sorsan Erkan ustayı söyler. Az daha ekonomik olsun dersen de Muharrem var. Başkasının adını duymadım hiç.
İki hesabida ban yemis zaten, bir trollden daha kurtuldu forum.
Hocam bu arada bu erkan usta sadece bass ilemi ilgili ? sayfasında bass gitar doluda :SKonu arasında kaynamasın tekrarlıyorum yukarıdaki yazıyı...
Hocam bu arada bu erkan usta sadece bass ilemi ilgili ? sayfasında bass gitar doluda :S
Yukarıda okuduklarıma göre en azından bir hesabı daha var bence.. 🙂
Hocam bu arada bu erkan usta sadece bass ilemi ilgili ? sayfasında bass gitar doluda :S
Yumurtaya bozuk demek için tavuk mu olmak gerekiyor?. Konusması kolay.Yaptıgı işe laf ediyorsunda, sen napıyosun onu söyle bir derler adama. Kaç tane luthiye var piyasada. Yok muharrem şöyle yok LA sahtekar.. Madem bukadar iyi biliyosunuz bu işleri verin adresinizi gitarımı yollayayım takın perde ozaman!
Yok muharrem şöyle yok LA sahtekar.. Madem bukadar iyi biliyosunuz bu işleri verin adresinizi gitarımı yollayayım takın perde ozaman!