İzmir'de güvenilir işinde iyi luthier önerisi.

• Konuyu açan Konuyu açan gear
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İzmir'de güvenilir işinde iyi luthier arıyorum basit bi iş değil hemen hemen her parça değişicek gitarın, daha önce deneyimleri olanlar önerebilirse güzel olur.

cenker baya iyidir işinde, gitar üzerinde açma delme işi varsa serdar (karvanguitars) öneririm, oldukça hassas işinde iyi bi arkadaş.
iki arkadaştan hangisini seçsem daha memnun olurum 2 manyetik değişimi pickguard değişimi, knob değişim, plate değişimi, switch değişimi, köprü değişimi olucak.

Selam bende İzmirdeyim, daha önce Cenker Baydereye veriyordum, kendisi gayet iyidir, hep memnun kaldım. Şimdide Karvan guitars dan Serdara verdim. Yarın alıcam, alınca yazarım. Yalnız ilk izlenim oldukça olumlu, ayrıca Serdar gitarda yapıyor, yaptığı bir gitarı denedim son derece güzeldi.

Selam bende İzmirdeyim, daha önce Cenker Baydereye veriyordum, kendisi gayet iyidir, hep memnun kaldım. Şimdide Karvan guitars dan Serdara verdim. Yarın alıcam, alınca yazarım. Yalnız ilk izlenim oldukça olumlu, ayrıca Serdar gitarda yapıyor, yaptığı bir gitarı denedim son derece güzeldi.
benim bu hemen hemen sıfırdan gitar yapım gibi olucak yarın deneyiminizi yazarsanız sevinirim teşekkürler bekliyorum.

Geri