Q qpw 1 Ocak 2023 #1 Merhaba akustik gitar çalıyorum orta seviyede kendimce. Beraber hobi, eğlence amaçlı oturup çalabileceğim birini arıyorum. İyi günler
Merhaba akustik gitar çalıyorum orta seviyede kendimce. Beraber hobi, eğlence amaçlı oturup çalabileceğim birini arıyorum. İyi günler
A AlabamaWorley 8 Ocak 2023 #2 Hangi tür acaba ve İzmir'in neresi ? Ben de hobi olarak şarkı söylüyorum ve vakit geçirme,eğlence amaçlı amaçlı grup arayışındayım.
Hangi tür acaba ve İzmir'in neresi ? Ben de hobi olarak şarkı söylüyorum ve vakit geçirme,eğlence amaçlı amaçlı grup arayışındayım.
kaantari06 10 Ocak 2023 #3 qpw demiş ki: Merhaba akustik gitar çalıyorum orta seviyede kendimce. Beraber hobi, eğlence amaçlı oturup çalabileceğim birini arıyorum. İyi günler Hepsini görmek için tıklayın... İnstagramım - kaantari06
qpw demiş ki: Merhaba akustik gitar çalıyorum orta seviyede kendimce. Beraber hobi, eğlence amaçlı oturup çalabileceğim birini arıyorum. İyi günler Hepsini görmek için tıklayın... İnstagramım - kaantari06