merhabalar. slamming brutal death metal, hard rock, blues, pop rock gibi müzik türlerine kadar çalabilirim ama istisnai olarak çalmayacağım türler mayhem tarzıdır sadece. kendi çapımda dinlediğim gruplar nile, cryptopsy, archspire, necrophagist, whitechapel, dying fetus, spawn of possession, meshuggah, cannibal corpse, cattle decapitation, bloodbath gruplarıdır fakat sahne odaklı bir grup söz konusu olursa duman gibi dinlemediğim grupların parçalarını da çalabilirim ki zamanında baya yaptım. gitar konusunda yeteneğimi önden belirtmek gerekirse holy wars solosunu kafamın arkasında çalabiliyorum. vokal olarak da brutal vokalde alex terrible vokallerine kadar yapabiliyorum fakat high scream tekniğim eksik, clean vokal olarak pilli bebek - eylül akşamı şarkısını tonu tonuna söyleyebiliyorum. nota ve müzik teorisi de bilmemden ötürü biraz uğraştıktan sonra bir genre'da kulağa hitap edebilecek bir riff oluşturabiliyorum ve yine uğraştıktan sonra bir parçayı baştan sona kulaktan çıkarabiliyorum. o yüzden nitelikli grup üyelerinin bulunduğu, sahne odaklı bir grupta bulunmak isterim. arkadaşlık konusunu sorarsanız da bukalemun gibi adamım doğrusu, her ortama uyum sağlarım. yaşımı sorarsanız da yıl olarak 20 fakat yaşıtlarımdan daha büyük kişilerle takıldığımdan akıl olarak biraz yaşlı sayılabilirim. iletişim için insta - kutlualpunlu