İzmir İzmir'de nitelikli elektro gitarist arıyorum

Merhabalar, elektro gitaristim. Deneysel bir şarkı veya albüm çıkarmak istiyorum başka bir elektro gitaristle. Baterist veya bassçı lazım değil, onları da şarkılarda iki elektro gitarist olarak biz yazacağız. Oluşturmak istediğim müzik tarzı şu sanatçılarla çok yakın: Buckethead, Cacophony, Marty Friedman, Jason Becker, Rodrigo y Gabriela, Megadeth, Steve Vai. Gitarist olarak ne kadar nitelikliyim? Çok iyi tapping yapabilirim. Sweep Picking ile ilgili de sorunum yok. yeterli çalışma sonunda hızlı gitar soloları çalabilirim. Onun dışında müzik teorisi bilmiyorum nota da bilmiyorum (Tab okuyorum). Riff ve solo yazabiliyorum. Hazırda yaptığım ve geliştirmeye devam ettiğim bir tane var. Solo dediğim de yavaş değil yani sweep picking ve hızlı ritimler kurmaya çalışıyorum. Son olarak neden birisini arıyorum derseniz, ben de ilk defa bu işe başlıyorum. Solo yazabilmek mümkün olsa bile arkada düzgün bir riff olmadan solo yazamam ve riff bulmak gerçekten zor. Hem riff hem de solo yazabilecek nitelikli gitarist arıyorum. Çok aşırı iyi olmasına gerek yok. Megadeth (hangar 18) veya İron maiden (Fear of the dark) çalabiliyorsa zaten uygundur. Yaş aralığı 15-18. Bana ulaşmak için [email protected] gmail adresini kullanabilirsiniz.

Geri