Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzmirİzmir'de Takılmalık Amatör Grup Kurmak İstiyorum
Amatör olarak bateri çalıyorum. Eğlenmelik, hobi amaçlı, arada bir buluşup müzik yapmak isteyen amatör, 35-45 yaşlarında vokalist, gitarist ve bas gitarist arıyorum.
Bende amatör olarak elektro gitar çalıyorum, halen eğitimim devam ediyor. Gruba katılmak benim içinde güzel olur, arada bir dediğiniz için bana da gayet uygun oldu çünkü benim çalışma günlerim düzenli değil. Yaş 30 hocam.
Amatör olarak bateri çalıyorum. Eğlenmelik, hobi amaçlı, arada bir buluşup müzik yapmak isteyen amatör, 35-45 yaşlarında vokalist, gitarist ve bas gitarist arıyorum.
Ben de hobi olarak şarkı söylüyorum yerli/yabancı rock veya 90lar pop. Eğlenme vakit geçirme amaçlı grup arayışındayım. Yaş 39. Dm atabilirsin hala vokal arıyorsanız.
Mesajı şimdi keşfettim, uzun zaman gitar çaldım yakın zamanda bas gitara başladım, basçı lazımsa EYT'li acemi basçı olarak tanışmak isterim. instegram: luxfortunaturcicum
Bende amatör olarak elektro gitar çalıyorum, halen eğitimim devam ediyor. Gruba katılmak benim içinde güzel olur, arada bir dediğiniz için bana da gayet uygun oldu çünkü benim çalışma günlerim düzenli değil. Yaş 30 hocam.