İzole güç kaynağı önerisi

İlk pedalboardımı tamamlamak üzereyim. Pedalboard için hem uygun fiyatlı hem de gürültüsüz gerçek izole bir güç kaynağı istiyorum. Yabancı forumlarda güç kaynağının çok önemli olduğunu belirtiyorlar. 6000 TL bütçeyi aşmayacak şekilde bir şeyler önerir misiniz? Hatta 3 4 olsa çok mutlu olurum. Malum, pedalları alınca güç kaynağına gücüm kalmadı. Şimdiden teşekkürler. En az 8 slot olsa iyi olur.

Bu ürün Joyo, Alesis, ıvır zıvır çeşitli markaların "glorified daisy chain" ürünlerinin aksine gerçekten izole. Daha doğrusu, benim de kullandığım MPS8 ürünü için mevcut 8 çıkışın 4 tanesi izole, 4 tanesi daisy chain formunda. Ayrıca 9-12-18 switchi bulunan bir çıkışı daha mevcut. Gönül rahatlığıyla alabileceğinizi söyleyebilirim. Aksini düşünen arkadaşlar çıkarsa beni de bilgilendirmesinden mutluluk duyarım.

Bu ürün Joyo, Alesis, ıvır zıvır çeşitli markaların "glorified daisy chain" ürünlerinin aksine gerçekten izole. Daha doğrusu, benim de kullandığım MPS8 ürünü için mevcut 8 çıkışın 4 tanesi izole, 4 tanesi daisy chain formunda. Ayrıca 9-12-18 switchi bulunan bir çıkışı daha mevcut. Gönül rahatlığıyla alabileceğinizi söyleyebilirim. Aksini düşünen arkadaşlar çıkarsa beni de bilgilendirmesinden mutluluk duyarım.
Şimdi araştırdım ve MPS12 güç kaynağının tüm çıkışları tam anlamıyla izoleymiş. 2. el bulursam MPS12 kovalayacağım. Bir kere alayım 10 yıl kullanayım kafasındayım. Hem ileride pedallarım çoğalırsa o zaman için de yeterli olur.

Mooer 8 port olanın ilk 4 portu izole. Diğer 4 ortak ama son 4 porta düşük amperli drive pedalları bağlayabilirsiniz. Kaç pedal var bilmiyorum sizin ama almışken 12 port olanı alsaymışım dedim. Gürültüsüz ve izole bir güç kaynağı, ikinci elde de temiz bulursunuz.

Mooer Micro Power hem küçük hem izole hem de fiyatı uygundur. 8 giriş sizi için yeterliyse şiddetle tavsiye ederim
Micro Power fason (OEM) üretim galiba. Aliexpress üzerinde birebir benzeyen 2 3 supply gördüm. Bir fabrika yapıyor 3-5 marka üzerine ismini yazıyor. Micro power güzel olabilir ama bu sebepten biraz soğuk kaldım ürüne. Hem 8 çıkış şu an için yetse de ilerisi için yetmeyebilir.

Geri