İzole Güç Kaynağı Önerisi

Selam herkese. Pedalboard kurmaya başladım.8-12 portlu izoleli güç kaynağı arıyorum. Önerilerinizi öğrenmek isterim. Özellikle izoleli, gürültüsüz ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorum.

27 euro sınırı gelmeden önce amazon'dan donner dp-2 power supply almıştım. 2 yıl önceydi. Gümrük limiti 150 dolardı. Aletin liste fiyatı 40 dolardı. Vergi ve kargoyla birlikte 65-70 dolara gelmişti. Çok sayıda power supply denedim. Fiyat/performans olarak daha iyisini görmedim. Sıfır dip ses diyebilirim. Bildiğim kadarıyla tüm çıkışları da izoleydi. Tabi şuan getirtebilmeniz mümkün değil. Bu fiyat aralığında tüm çıkışları izole güç kaynağı bulmanız çok zor. Şuan elimde voodoo lab pedal power 2 plus var. O da çok iyi. Ama onun fiyatı pahalı tabi. Yine voodoo lab kadar pahalı olmasa da pahalı diyebileceğim t-rex'in power supply'ları var. Onlar da çok iyi.

Cevaplar için çok teşekkür ederim. MPS-12 yi forum postlarında da gördüm ama şu an hiç bir yerde stoklarda yok gibi.
Ben de şu urunden çok memnunum hatta yedek bile aldim 🙂
Bu arkadaşı da bir inceleyeceğim. TR'de stoklarda bulabileceğim bir ürün arıyacağım bir de.

İzole diyen ucuz üreticilerin çoğu izole değil. Paraya kıyıp Ciock alabilirsin. Ben aldım ve rahat ettim 🙂

Son düzenleme:
Eğer yurt dışından gelecek olan tanıdığınız varsa Thomann üzerinden satılan harley benton Iso AC Pro serisi power supply'lara göz atmanızı tavsiye ederim. Ben bu ay 4500 TL'ye bir arkadaşa 10AC Pro modelini getirttim. Neden bu modeli seçtin dersen tüm çıkışlar izole, adaptör derdi yok (adaptörlerin kablo kopma arıza vs gibi riskelri var), çıkışların hepsi yüksek akım değerli, 4 çıkışı 9/12/18 V seçenekli, artı bir de usb çıkışı mevcut, oldukça ince ve hafif bir tasarımı var, üstelik muadillerine göre uygun fiyatlı.

bende marka olarak önereceğim bütce varsa cioks kullanıyorum muhteşem bir alet
Cioksları inceledim, elektronikleri de çok başarılı gibi. Nerden temin edebilirim bilginiz var mıdır acaba?

Eğer yurt dışından gelecek olan tanıdığınız varsa Thomann üzerinden satılan harley benton Iso AC Pro serisi power supply'lara göz atmanızı tavsiye ederim. Ben bu ay 4500 TL'ye bir arkadaşa 10AC Pro modelini getirttim. Neden bu modeli seçtin dersen tüm çıkışlar izole, adaptör derdi yok (adaptörlerin kablo kopma arıza vs gibi riskelri var), çıkışların hepsi yüksek akım değerli, 4 çıkışı 9/12/18 V seçenekli, artı bir de usb çıkışı mevcut, oldukça ince ve hafif bir tasarımı var, üstelik muadillerine göre uygun fiyatlı.
Bu ara ne yazık ki yurt dışından gelecek biri yok 😕 ama bu modeli de inceleyeceğim çok teşekkür ederim.

Ben thoman'dan aldım ve bence açık ara en iyi power piyasadaki. Diğer üreticiler aleminyum kasa yaparken onlar daha iyi koruma için çelikten yapıyorlar ve yine rca konnektörü kullanan bildiğim tek üretici. Hem daha sağlam omasını sağlerken temas eden yüzey alanınıda büyütmüş oluyorlar. Ömürlük cihazlar olduğu için paraya kıyıp tek seferde işi bitirmek çok daha mantıklı geliyor. El yapımı olduğu için ucuz değil.

Cioksları inceledim, elektronikleri de çok başarılı gibi. Nerden temin edebilirim bilginiz var mıdır acaba?

Bu ara ne yazık ki yurt dışından gelecek biri yok 😕 ama bu modeli de inceleyeceğim çok teşekkür ederim.
ben 2. el sarı siteden aldım cioks5 ürünün pedalboard için bracketinide yurtdışından temin ettim , pedaltrain pedalboard ile uyumlu harika bi ürün

IMG_5142.webp

Geri