Selam herkese. Pedalboard kurmaya başladım.8-12 portlu izoleli güç kaynağı arıyorum. Önerilerinizi öğrenmek isterim. Özellikle izoleli, gürültüsüz ve uygun fiyatlı bir ürün arıyorum.
Rakipsiz.mooer mps12.
Bu arkadaşı da bir inceleyeceğim. TR'de stoklarda bulabileceğim bir ürün arıyacağım bir de.Ben de şu urunden çok memnunum hatta yedek bile aldim 🙂
![]()
Ammoon Compact Size Guitar Effect Power Supply 8Isolated DC Outputs for 9V/18V Guitar Effects
Features: With 8 completely isolated high-current DC 9V (each max.500mA) outputs, providing stable and noise free performance; can power 8pcs DC 9V guitar effects at the same time without losing any signal intensity. Comes with 8pcs DC cables for connecting your pedals, and 1pc Y cable(boostnewgearday.com
Cioksları inceledim, elektronikleri de çok başarılı gibi. Nerden temin edebilirim bilginiz var mıdır acaba?bende marka olarak önereceğim bütce varsa cioks kullanıyorum muhteşem bir alet
Bu ara ne yazık ki yurt dışından gelecek biri yok 😕 ama bu modeli de inceleyeceğim çok teşekkür ederim.Eğer yurt dışından gelecek olan tanıdığınız varsa Thomann üzerinden satılan harley benton Iso AC Pro serisi power supply'lara göz atmanızı tavsiye ederim. Ben bu ay 4500 TL'ye bir arkadaşa 10AC Pro modelini getirttim. Neden bu modeli seçtin dersen tüm çıkışlar izole, adaptör derdi yok (adaptörlerin kablo kopma arıza vs gibi riskelri var), çıkışların hepsi yüksek akım değerli, 4 çıkışı 9/12/18 V seçenekli, artı bir de usb çıkışı mevcut, oldukça ince ve hafif bir tasarımı var, üstelik muadillerine göre uygun fiyatlı.
ambar guitars cioks getiriyor.Cioksları inceledim, elektronikleri de çok başarılı gibi. Nerden temin edebilirim bilginiz var mıdır acaba?
Bu ara ne yazık ki yurt dışından gelecek biri yok 😕 ama bu modeli de inceleyeceğim çok teşekkür ederim.
ben 2. el sarı siteden aldım cioks5 ürünün pedalboard için bracketinide yurtdışından temin ettim , pedaltrain pedalboard ile uyumlu harika bi ürünCioksları inceledim, elektronikleri de çok başarılı gibi. Nerden temin edebilirim bilginiz var mıdır acaba?
Bu ara ne yazık ki yurt dışından gelecek biri yok 😕 ama bu modeli de inceleyeceğim çok teşekkür ederim.
Ambar Guitars yaşıyor mu? 😮ambar guitars cioks getiriyor.
Bende caline cp 206 var, tavsiye ederim.