dokuku 25 Mart 2016 #1 Joe Bonamassa'nın sitesinde ücretsiz olarak albüm veriliyor. Sevenlerine duyurulur. I just downloaded a Free Blues Rock album!
Joe Bonamassa'nın sitesinde ücretsiz olarak albüm veriliyor. Sevenlerine duyurulur. I just downloaded a Free Blues Rock album!
tee 25 Mart 2016 #2 Bugün çıkan Blues Of Desperation adlı albümünü satın aldım,bir an o albüm ücretsiz dağıtılıyor sanıp kazık yemiş gibi hissettim 😀
Bugün çıkan Blues Of Desperation adlı albümünü satın aldım,bir an o albüm ücretsiz dağıtılıyor sanıp kazık yemiş gibi hissettim 😀
dokuku 25 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 O albümü çıkış saatinde sitede ücretsiz verdiler ilk 100 kişiye. 😀 Şaka şaka.
dokuku 25 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Amazon product ASIN B00I5NKPWC Bu da ücretsiz olsaydı keşke 😛
tee 26 Mart 2016 #5 Geçenlerde Joe Bonamassa yaşadığım yerin 30 dk uzağında konser verdi lakin parasızlıktan dolayı gidemedim.İçimde bir uktedir..
Geçenlerde Joe Bonamassa yaşadığım yerin 30 dk uzağında konser verdi lakin parasızlıktan dolayı gidemedim.İçimde bir uktedir..
dokuku 26 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 İmkan olsa da canlı izleyebilsek. Sahne performansı harika bir grup.
dokuku 27 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Kısmet foruma imiş 🙂 Ben de dün siteleri gezerken rastladım.