aynen ya 😀 !!!perpetual_desolation demiş ki:ben bam'in babasını uyandırma şekillerinin üstüne tanımıyorum
go_hell demiş ki:ya jackass süperde evde 2 tv olması lazım.ailenizle izleyemezsiniz.
jackAZZ demiş ki:jackass ve dirty sanches arasındaki farkı anlıyamıyorsunuz bence.dirty rulez diyorsanız size ogrish.com daki beheading videolarını tavsiye ederim.size daha tatmin edici kaynak önerdim.bırakın jackass,''jackazz'' kalsın!!! :twisted:
Bence bu bir yaşam felsefesi.ne kadar acı çektiklerini düşünüp aptal mı bunlar diyenler hiç bu adamların ne kadar kazandıklarını ve ne kadar üne sahip olduklarını düşündüklerini sanmıyorum.yoksa BAM 'in ailesi onu var ya..özellikle babası bam in boynunu kırardı heralde 😆soothsayer demiş ki:Bence de bunlar insan olamaz.Ama müthiş cesaretleri var o gerçek.Artık deli cesareti mi bilemem 🙂 Ama zevkle izliyorum.
evet dostum steve-o benim de favorimdir.wild boyz da inanılmaz komik şeyler yapıyor.özellikle üstüne kostüm giyip bir pumanın kafesine girmesi inanılmaz komikti.SoSHePHy demiş ki:jackass denince aklıma direk steve-o geliyo. dünya gözüyle bi görsem gözüm açık gitmeyecem vallaha ama nerdeee...