dünkü konsere geldim ama beklentilerimin altında bir performans gördüm gitarist fena değildi ancak oda bazen kontrolünü kaybetti bateristinizi gerçekten hiç beğenmedim her şarkıya aynı ritim atıyor sweet child ın bile girişini aynı ritimle yaptı ama allahtan sonradan düzeltti basçınızda fena değildi idare edebilir diyorum sweet child o' mine ın girişinde iki nota eksik çaldı yetişemedi yada öyle biliyor bilmiyorum vokalinize gelince pek iyi değil kendisini çok geliştirmesi gerekiyor bunun içinde şarkı seçimleride çok önemli mesela bir sum 41 vokaliyle bir axl vokali aynı değil yada bir guano apes bu 3 gruptan çaldığınız şarkılardan en iyi guano apes e gidiyor sesi sweet ise en kötüysüydü ki ouuu sweet child bölümü iki kere söyleniyor ve ikincisinde tonlama daha farklıdır bu gibi çok farklı vokalleri söylemek kolay değildir yada mesela o grupların daha farklı şarkıları seçebilirsiniz birkaç örnek verirsem
Guns N' Roses-Used to Love Her
olabilir sum 41 şarkısı çok yavaş olmamalı bazı yerlerde kirli olmalı diye düşünüyorum vokaliniz çıkamadığı yerlerde scream e giriyor hoş olmuyor eğitim alırsa çok iyi olur diyorumki vokal grubun en önemli elemanlarındandır bilgisiz bir dinleyici sadece vokal e dikkat edicektir
saygılar
(bu yazılarımı sadece sizin iyiliğiniz için yazıyorum aksine çok iyiydiniz şahaneydiniz gibi yazılar yazsaydım bu benim gerçek duygularım olmaz ve sizinde kötülüğünüze olurdu kendimden biliyorum arkadaş pohpohlamasından dolayı bir grubun sonu gelebilir)
Guns N' Roses-Used to Love Her
olabilir sum 41 şarkısı çok yavaş olmamalı bazı yerlerde kirli olmalı diye düşünüyorum vokaliniz çıkamadığı yerlerde scream e giriyor hoş olmuyor eğitim alırsa çok iyi olur diyorumki vokal grubun en önemli elemanlarındandır bilgisiz bir dinleyici sadece vokal e dikkat edicektir
saygılar
(bu yazılarımı sadece sizin iyiliğiniz için yazıyorum aksine çok iyiydiniz şahaneydiniz gibi yazılar yazsaydım bu benim gerçek duygularım olmaz ve sizinde kötülüğünüze olurdu kendimden biliyorum arkadaş pohpohlamasından dolayı bir grubun sonu gelebilir)