Piyasada yaptığım araştırmalar sonunda bu 2 gitar arasında kaldım.Zaten yeterince solak model olmadığından fazla bir seçeneğim yok.İkiside fiyat olarak neredeyse aynı.Sizden ricam bu 2 gitarı karşılaştırmanız.
Teşekkürler...
Teşekkürler...
DaveMustaine_64 demiş ki:Schecter son dönemin en başarılı gitar markası belki de, resmen kabul ettirdiler kendilerini piyasaya, fiyatları da gayet iyi 🙂
Blessed_Spirit sen gitarını nerden alcaksın? Eğer Türkiye'den alcaksan gidip deneyip hangisini beğeniyorsan onu almanı tavsiye ederim çok fazla fark yok aralarında. Sadece şöyle bir şey söyleyebilirim bana sorarsan Dk-2'ye de 1570'e de manyetik modifikasyonu yapsan bence dk-2 daha başarılı olacaktır ton açısından ama 1570'in de köprüsü daha iyi 🙂
DaveMustaine_64 demiş ki:Schecter son dönemin en başarılı gitar markası belki de, resmen kabul ettirdiler kendilerini piyasaya, fiyatları da gayet iyi 🙂
Blessed_Spirit sen gitarını nerden alcaksın? Eğer Türkiye'den alcaksan gidip deneyip hangisini beğeniyorsan onu almanı tavsiye ederim çok fazla fark yok aralarında. Sadece şöyle bir şey söyleyebilirim bana sorarsan Dk-2'ye de 1570'e de manyetik modifikasyonu yapsan bence dk-2 daha başarılı olacaktır ton açısından ama 1570'in de köprüsü daha iyi 🙂
Blessed_Spirit demiş ki:DaveMustaine_64 demiş ki:Schecter son dönemin en başarılı gitar markası belki de, resmen kabul ettirdiler kendilerini piyasaya, fiyatları da gayet iyi 🙂
hocam şimdi 2 gitarda yurtdışından gelebiliyor sadece ondan deneme imkanım olmayacak.bu 2 gitarıda çalmış arkadaşlar bir yorum yaparlarsa çok sevineceğim.
bu arada avatarlarınız simetrik olmuş altındakiyle😀
ChatKing demiş ki:Bu yeni DK2'ler Seymour Duncan'larla daha iyi duruma gelmez mi ki ya :? ?
DaveMustaine_64 demiş ki:ChatKing demiş ki:Bu yeni DK2'ler Seymour Duncan'larla daha iyi duruma gelmez mi ki ya :? ?
Tabii o da var di mi :mrgreen: Unutmuşum ya... Vallaha o zaman eğer fiyatları aynıysa ben olsam Dk-2 alırdım ama yurtdışında rg1570ler ne kadar bilmiyorum bir de 2006 model Dk-2ler için biraz beklemen gerekebilir 🙂