Jackson DR3'e yapacağım revizyon hakkında yorum tavsiye bekliyorum.

manyetik tercihlerini tamamen zevkime göre yaptım, sadece bir hata yaptım sanırım ama bilemiyorum köprü manyetiğini SH-1N single kondüktörlü (tek kablolu aldım), gerçi herhangi bir modifikasyon ile işim olmuyor, standart 1 volume 1 tone 2 humbucker şeklinde kullanıyorum.

Seymour Duncan sitesinde bu dizilim için şema bulamadım. Single Conductor lü humbucker manyetiklerin devresini nasıl kuracağım? Elinde olan yada daha önce yapmış olan var mı? Hatta bir kağıda çizecek olan varsa çok sevinirim. Yoksa mantık ile kuracağım.

Sonuç olarak Seymour Duncan TB-4 ve Seymour Duncan SH-1N 59' manyetiklerini aldım. Jacksona takacağım.Jackson'nun köprü artık çok yaşlandığı için onuda FloydRose ile değiştirdim.

Aşağıda resimleri koyuyorum malzemeler hakkıdna yorumlarınızı merakl ediyorum varsa tavsiyelerinizi dinlemeyi çok isterim.
Bu arada kafamdaki bir soru daha bu devrede nasıl bir kapasitör kullanmalıyım?

IMG_7282.jpg

Hocam iyi modifikasyonlar! Guzel iş yapmışsın bence. İlk paragrafta köprü manyetigi sh1n demişsin, belki şurc i lisan olmuştur ama o neck manyetigi olacak, tb4 köprüye gelecek. Normalde coil tap yapmadığın zaman seymourlarda beyaz ve kırmızı kablo birbirine lehimlenip kaldırılıyor, switchte bir yere bağlamıyoruz.

Kısacası durum su:
Neck için canlı uç switch terminaline, diğeri pota toprağa
Köprü için canlı uç (siyah) switche terminaline, beyaz ve kırmızı birbirine lehimlenip sarılacak, yeşil ve çıplak olan birbirine lehimlenip topraklanacak.

Sanırım Toggle switch yanlış almışsınız. Umarım derinlik kurtarıyordur. Les paul tipi gibi duruyor. Umarım yanılıyorumdur paketinden açmadan önce ölçüp bakabilirsiniz. Size L tipi toggle switch lazım gibi.

Ayrıca fotoğraftaki lehim tellerini kullanmanızı tavsiye etmem. Kuş b.ku gibi topaçlanıyor. Hem iyi tumuyor hemde dip gürültüsü yapabiliyor tüm emeğe harcamaya yazık olabilir. Soldex marka lehim kullanmanızı tavsiye ederim.

Geri