Evet aynı dönemde bu da satılıktı.
Bence arkadaşımız acele etmesin, gitarı elinde tutsun ve para biriktirip iyi bir LP edinmeye çalışsın derim. Burada iki farklı klasmandan bahsediliyor çünkü : İyi bir LP'nin yerini doldurabilecek ve LP formu dışında üretilmiş başka hiçbir tarz gitarın olmadığını düşünüyorum. Ah keşke olsaydı da, ben de lanet ede ede LP çalmaya çalışmak zorunda kalmasaydım...@masterofmasters 1991 Jackson Fusion Usa Eerie Dess Swirl bendeydi. Az önce de profilimde konusu geçti.
Şimdi hiç bahsi geçmemiş bir konuyu belirtmemde fayda var. Fusion adını skalasından almaktadır. Skalası Gibson Les Paul ile aynıdır.
Burada bahsi geçen HH modelini de pek bilmiyorum ama HSS ve sharkfin inlay olan model olsaydı Amerikanlar kadar değerli bir seridir. Fakat bu gitar @fairieswearboots tarafından da tespit edilen rakama gidebilir.
Ha Epi için satılır mı? Bence asla!
O zaman elimizdekine sahip çikiyoruz anladigim kadariyla. Satip ustune ciddi bir miktar koymadan jackson kalitesinde bir les paul sahibi olamiyorum sanirim
Katılıyorum...Tabii ki bu bilinen bir gerçek...Benim kasdettiğim mantıklı bir paraya alınabilecek içi dolu ve kaliteli LP'ler şüphesiz...80'ler öncesine gidersek dediğiniz gibi kalite farklılaşıyor...
Bu forum üzerinden ya da bunun benzeri satılmıştı zamanında, ne gitardı ama yav. Kimse yüzüne bakmamıştı zamanında, neredeyse Jackson dk2 fiyatına gitmişti.@devastator , benim bahsettiğim galiba USA'di ve değerinin biraz altında fiyatı vardı, galiba 1200 TL civarıydı ve mavi-gri renkli, üstünde çivi ya da vida kafası gibi süsleri vardı, bir gün SRV'de denedim ve o kadar gitarım varken aynı segment bir gitara o kadar para vermemeliyim diye düşündüm, bi de yeni evliydim, hanıma koz vermek istemedim.. işte buldum.. işte tam da bu gitardı..71033 eklentisini görüntüle71034 eklentisini görüntüle
benim satiliklara konunuz spockbey @hackeiommiBaşlık biraz rayından çıktı, kusura bakma 🙂 Para olsaydı senin Jackson'a kesinlikle konar, yardımcı olurdum 🙂
benim satiliklara konunuz spockbey @hackeiommi
musteri cikiyor parayi denklestiremiyorlar 🙂Yahu sen de efsanevi kabinden başka satacak birşey bulamamışsın ki arkadaş 🙂 O kabin ve modlu amfi bunca zamandır nasıl durur hayret 🙂
İlanınızı gördüm.. Görün bakalım ne teklifler gelecek.. Satıldığında kaça gittiğini burada yazarsanız, forumca rahatlarız.. Ama 2.000 TL istemişsiniz, zannımca o fiyata satışınız biraz uzar.. Hatta linki paylaşalım merak eden olur..
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-fusion-hh-professional-japan-270833787/detay
Sizce Fusion'ın değeri nedir şuanki piyasada ?Baslik sahibi olarak yeniden canladirayim istedim 🙂
Fusion hala duruyor, geri kalanlari sattim. (degerini bulursa fusion'i hala satabilirim)
Epiphone Les Paul 1960 tribute plus ekledim fusion'in yanina. Gibson USA '57 Classic pickuplar var. Cok memnunum, diger epiphone les paul larin karanlik tonuyla alakasi yok.
Açıkçası hala pek fikrim yok. Yukarıda yazılanlar 2016da kaldı. Tekliflere açığım diyebilirim.Sizce Fusion'ın değeri nedir şuanki piyasada ?
@devastator , benim bahsettiğim galiba USA'di ve değerinin biraz altında fiyatı vardı, galiba 1200 TL civarıydı ve mavi-gri renkli, üstünde çivi ya da vida kafası gibi süsleri vardı, bir gün SRV'de denedim ve o kadar gitarım varken aynı segment bir gitara o kadar para vermemeliyim diye düşündüm, bi de yeni evliydim, hanıma koz vermek istemedim.. işte buldum.. işte tam da bu gitardı..71033 eklentisini görüntüle71034 eklentisini görüntüle