Yav arkadaş siz fenderle metal çalan gördünüz mü? Saçma sapan insanlarla muhattap oluyorum ya.
Polydor, Polygram, Elektra Records şirketleri ile çalışan ve neo-klasik metal, speed metal ve power metal gibi türlerde eserler veren Malmsteen Fender kullanıyor hocam 🙂Yav arkadaş siz fenderle metal çalan gördünüz mü? Saçma sapan insanlarla muhattap oluyorum ya.
Yav arkadaş siz fenderle metal çalan gördünüz mü? Saçma sapan insanlarla muhattap oluyorum ya.
Kaç yasindasinNiye bu türlerli dinlemem mi lazım ben bu tür müziklerden hoşlanıyorum.En sevdiğim grup Dream theater benim için bambaşka özellikle
Lazım diye bir şey yok ama bir konuda görüş bildireceksen o işin öncesi, sonrası tarihçesi gelişimi vs biraz bilgi sahibi olman lazım.Niye bu türlerli dinlemem mi lazım ben bu tür müziklerden hoşlanıyorum.En sevdiğim grup Dream theater benim için bambaşka özellikle
Fender lede tele lerle jackson ıbanez markası saçma sapan gitarlar hepsi ile metal illa çalınır ya amfi gücüyle yada pedal ile ama çalınır . Herkesin istediği sound farklıdır ben ıbanez metal değil dedim konu ordan açıldı tamam çalan çok gerek ustaları gerek gençleri var ama benim sevdıgim tonları hiç yaklasamadi ıbanez modelleri ama her gitarla kesinlikle çalınır utube da küreğe 1 tel takıp efsaneler yaratanlari izleyebilirsiniz hatta . Bi metal camiasına girdim diyen biri metallica ironmaiden ozzy.... bunları dinlemeden nerden geldiğini o tonlarını bilmeden nwbm hair california tonlarını geçmişini duymak istemeyen birine laf anlatmaya gerek yok arkadaslar
Kaç yaşında olduğum seni ilgilendirmiyor.Kaç yasindasin
Terbiyesiz bi şekilde konuşma üslubun olacaksa konum at direkKaç yaşında olduğum seni ilgilendirmiyor.