jackson js32t

valken

valkentry
Yaza kadar para biriktirip ve şuanki gitarımı(ibanez grx20) satıp jackson js32t almayı düşünüyorum. Sizce blackstar id core 10 v4 ile güzel ses ve tonlar alabilirmiyim? Bu fiyatlarda başka gitar önerileriniz var mı strat olmassa çok iyi olur.

Ne süredir çalıyorsunuz?
Elinizdeki gitar ile güzel ses / tonlar almanıza mani olan nedir? Bunlar arasında şekilleri dışında uçurum farklar yok. İkisi de başlangıç seviyesi.

hem çalarken rahatsız hissettirmeye başladı hemde şeklinden sıkılmaya başladım bide floyd roselu arıyorum
JS32 serisinin Floyd'undan çok bir şey beklememeni öneririm. Büyük ihtimalle ilk aylardan sonra böyle yavaştan sinirin bozulacak; akort kaçıracak, bilinçsiz bir kullanıcıysan ,floyd konusunda, ayarlamalarını yapamayacaksın, luthier'e götüreceksin cebinden para çıkacak. 6-8 ay sonra (kol kullanımına bağlı olarak) o nikel dandik saddle'lar aşınacak ve tanesi 300-400 TL olan ,fiyatlardan emin değilim, saddlelardan alıp değiştireceksin. Yine cebinden eksilecek. Artı olarak çok çok yeni başladıysan o akort kaçmalarını fark etmeyeceksin, kulağın buna alışacak ve bu senin zeminini bozacaktır. Önerim JS32 "T" serisine bakman, bir Kelly JS32T kullanıcısı olarak çok memnundum gitarımdan. Manyetikleri muazzam derece tatmin ediyordu, şekli vs. klavyesi çok seksi geliyordu. Sadece önerim BU FİYAT BANDINDA Floyd konusuna girişmemen.

alt fiyatlarda kullanılan tüm parçalar da fiyata paralel daha "ikinci derece" olacaktır... hareketli köprü (Floyd Rose bir marka bu arada ) biraz daha kaliteli olursa rahat ve sorunsuz kullanılır.... yani evrenin en geçerli kuralı ne kaa ekmek o kaaa köfte özellikle köprü için çok geçerlidir
bu seviyede o iki gitar allısının morlusu sadece... ton anlamında da hiçbir şey farketmeyecektir - sadece görsel olarak tercihin oysa tamam ama onun dışında parana yazık

Geri