Atalay demiş ki:Norton ne dedin yani şimdi sen ? 🙂 24. fret te az kullanılıyor, o da olmasın değil mi ?
Prelektro demiş ki:Tartışması bile saçma tremolo gereksiz bişeymiş ... oldu adamlarda o yüzden piyasanın yarısındaki gitarlara tremolo koyuyolar. Az kullanılan bişey olsa isteyen özel koydurturdu heralde firmalarda kasmazdı kendini. Tremolo ile ciddi güzel işler çıkartılabiliyo hakim olduğunda ama diğer türlü sarmıyo pek tabi normal olarak. Bende şu an kullanmıyorum çünkü pek kullanamıyorum 🙂
Prelektro demiş ki:Tartışması bile saçma tremolo gereksiz bişeymiş ... oldu adamlarda o yüzden piyasanın yarısındaki gitarlara tremolo koyuyolar. Az kullanılan bişey olsa isteyen özel koydurturdu heralde firmalarda kasmazdı kendini. Tremolo ile ciddi güzel işler çıkartılabiliyo hakim olduğunda ama diğer türlü sarmıyo pek tabi normal olarak. Bende şu an kullanmıyorum çünkü pek kullanamıyorum 🙂
Norton_Antor demiş ki:ona bakarsan insanların çoğu emg manyetik alıyor ama profosyonel olarak kullanan "gitarist" sayısı az.
üretim talebe göredir.talep eden de sıradan kullanıcılar.
biri görsün mesela "aa adam ne güzel şeyler yaptı onunla" diye bir konserde,ardından flyod rose lu gitar ister.bu kadar basit🙂