Linkteki ilanı gördüm ancak fiyat piyasasını bilmiyorum o gitarın , elimde mevcut kvmg pro var zaten ancak bu gitar çok güzel geldi kullananların fikrini öğrenmek için sordum.Herhangi bir emg 81 85 li gitar ile de soyledigin ekipmanlara giris yaparsan ayni tonlari alabilirsin ayricaJackson Pro Dinky DK2RMG-M Metallic Black Türkiye Sınırlı Sayı - En Uygun Jackson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 780226175
Jackson Pro Dinky DK2RMG-M Metallic Black Türkiye Sınırlı Sayı - İkinci El Jackson marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
KVMG Japonsa işçilik anlamında bir fark olmayacaktır. Emg'li gitarlar hep aynı tonu veriyor yau genellemesini geçersek maple sap maple klavye daha parlak daha snappy bir ton bekleyebilirsiniz. Hissiyatı da rosewooda göre farklı olacaktır.Linkteki ilanı gördüm ancak fiyat piyasasını bilmiyorum o gitarın , elimde mevcut kvmg pro var zaten ancak bu gitar çok güzel geldi kullananların fikrini öğrenmek için sordum.
Bendeki kvmg pro Endonezya üretimi ama pro serisi maple sap dinky görünce sesini de dinleyince acayip güzel geldi 80lerde ki şarkıları dinliyormuş hissine kapıldım ancak ne burada ne de yabancı forumlarda yeterli bilgiyi bulamadım.KVMG Japonsa işçilik anlamında bir fark olmayacaktır. Emg'li gitarlar hep aynı tonu veriyor yau genellemesini geçersek maple sap maple klavye daha parlak daha snappy bir ton bekleyebilirsiniz. Hissiyatı da rosewooda göre farklı olacaktır.
Köprüsü OFR bildiğim kadarıyla yani eksiği yok fazlası var gitarın da kafam gerçekten çok karıştı başka birşey için para ayırmış olmasam aldıydım şimdiye ben de.Bende DK2 var. Rosewood olan. Genel olarak memnunum manyetiklerini köprüsünü değiştirdim sapasağlam bir gitar oldu. Endonezya Jackson'dan sonra upgrade olacaktır. Köprüsünü de OFR ile değiştirirseniz bi ömür gider. Ayrıca o gitarı ben almayı düşünüyorum acele edin 😀
Ofr değil Takeuchi jt-580Köprüsü OFR bildiğim kadarıyla yani eksiği yok fazlası var gitarın da kafam gerçekten çok karıştı başka birşey için para ayırmış olmasam aldıydım şimdiye ben de.
Eski seri değil yeniyse de FR-1000Ofr değil Takeuchi jt-580
2016da aldım diyor ilanda yeni seri olmalı bendeki pro 2013 üretim onda da OFR var çünkü.Eski seri değil yeniyse de FR-1000
Üzerinde Floyd Rose yazması ofr yapmıyor. Kore üretimi olan floyd roselardan takıyorlar.2016da aldım diyor ilanda yeni seri olmalı bendeki pro 2013 üretim onda da OFR var çünkü.
Dediğiniz Jackson licensed floyd rose sanırım ondan mı diye baktım bende özellikle ama yabancı sitelerde tektük bulduğum yazılarda OFR diyor ama emin olamıyorsun işte.Üzerinde Floyd Rose yazması ofr yapmıyor. Kore üretimi olan floyd roselardan takıyorlar.