Satılık Jackson Pro Series KVMG King V

Takasa
Kapalı
Fiyat
37500
Para Birimi
TL
Jackson KVMG marka model 2014 endonezya world musical instruments fabrikası imalatı gitarımı çalmadığım için satıyorum. Kanat uçları ve genel kondisyonu çok iyi durumdadır, hardcaseli ve hardcasesiz olarak alınabilir, bu fiyata hardcase dahil değildir.

IMG_2123.webp IMG_2124.webp IMG_2125.webp IMG_2131.webp IMG_2126.webp IMG_2127.webp

Son düzenleme:
Aynısından bende de var , ilk aldığım günü hiç unutmuyorum yıllarca mustaineden dolayı hayran kaldığım gitara sahip olmanın verdiği keyfi heyecanı hiçbir şey vermemişti , sırf o keyfi heyecanı tekrar yaşamak için bile alabilirim 🙂, sanat eserinden farkı yoktur , alana da satana da hayırlı olsun.

Aynısından bende de var , ilk aldığım günü hiç unutmuyorum yıllarca mustaineden dolayı hayran kaldığım gitara sahip olmanın verdiği keyfi heyecanı hiçbir şey vermemişti , sırf o keyfi heyecanı tekrar yaşamak için bile alabilirim 🙂, sanat eserinden farkı yoktur , alana da satana da hayırlı olsun.

Muadilleri arasında gerçekten başarılı bir gitar, bu pro serilerinin diğer fabrikalarda üretilenlerin örneklerinden de çaldım ama bu W kodlu fabrikanın üretimleri gerçekten bir tık daha iyi. Hırpalanmamış, yorulmamış bir gitar gerçekten pişman etmeyecek bir alet hocam. 👍🏻

Geri