V_Bassman 17 Eylül 2025 #1 Şehir Ankara Takasa Açık Fiyat 35000 Para Birimi TL Ayrıntılar ve fotoğraflar için: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-jackson-slsmg-japonya-1255991259/detay/
Ayrıntılar ve fotoğraflar için: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-jackson-slsmg-japonya-1255991259/detay/
V_Bassman 20 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 zokent demiş ki: Manyetikleri satmayı düşünür müsünüz acaba 🤗🤗 Hepsini görmek için tıklayın... Hayır 😀
zokent demiş ki: Manyetikleri satmayı düşünür müsünüz acaba 🤗🤗 Hepsini görmek için tıklayın... Hayır 😀
ascetic 3 Kasım 2025 #4 Ben de arkadaş manyetiksiz almayı teklif etmiştim 😁 sahip olduğum en güzel gitarlardan biriydi (benim için tabi) satıldı sanırım.
Ben de arkadaş manyetiksiz almayı teklif etmiştim 😁 sahip olduğum en güzel gitarlardan biriydi (benim için tabi) satıldı sanırım.
V_Bassman 3 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ascetic demiş ki: Ben de arkadaş manyetiksiz almayı teklif etmiştim 😁 sahip olduğum en güzel gitarlardan biriydi (benim için tabi) satıldı sanırım. Hepsini görmek için tıklayın... Satılmadı da biraz daha tutma kararı aldım. Lazım olur. 🙂
ascetic demiş ki: Ben de arkadaş manyetiksiz almayı teklif etmiştim 😁 sahip olduğum en güzel gitarlardan biriydi (benim için tabi) satıldı sanırım. Hepsini görmek için tıklayın... Satılmadı da biraz daha tutma kararı aldım. Lazım olur. 🙂
ascetic 3 Kasım 2025 #6 V_Bassman demiş ki: Satılmadı da biraz daha tutma kararı aldım. Lazım olur. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Satmak isterseniz haber edin lütfen 🙏🏼 bir şekilde Ankara’ya da gelebilirsem gelip almak isterim
V_Bassman demiş ki: Satılmadı da biraz daha tutma kararı aldım. Lazım olur. 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Satmak isterseniz haber edin lütfen 🙏🏼 bir şekilde Ankara’ya da gelebilirsem gelip almak isterim
V_Bassman 3 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 ascetic demiş ki: Satmak isterseniz haber edin lütfen 🙏🏼 bir şekilde Ankara’ya da gelebilirsem gelip almak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Satıştan çektikten sonra müşteriler arttı açıkçası. Tekrar satışa koyarsam önce söz verdiğim başka bir arkadaşa ardından size haber vereceğim öyleyse.
ascetic demiş ki: Satmak isterseniz haber edin lütfen 🙏🏼 bir şekilde Ankara’ya da gelebilirsem gelip almak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Satıştan çektikten sonra müşteriler arttı açıkçası. Tekrar satışa koyarsam önce söz verdiğim başka bir arkadaşa ardından size haber vereceğim öyleyse.