SLSMG'ler uzun yillardir piyasada, hatta ilk yillarda EMG HZ manyetikler vardi, aktif manyetikler son 4-5 yildir var uzerinde.Sls ler uzun zamandır var ama slsmg ler yeni çıktı.
arkadaşın da belirttiği gibi ekonomik sorundan ötürü japonya üretimi sonlanmış olabilir. güney kore'de aynı duruma gelecek. nato ülkelerinin tümü sömürülmeye mahkum. japonya borç batağında. bu nedenle jackson bir fender alt markası olarak pro serisi üretimlerini büyük ihtimalle fender meksika fabrikasına almış görünüyor. yeni pro serisi gitarlar mexsika'da imal ediliyor. büyük ihtimalle fender meksika fabrikasında. son olarak şu hindistan malı x serilerine kimse kanmamalı. tam bir rezalet. kime kakalayabilirlerse onlara satılmak maksatlı üretilmişler.Merhabalar, çeşitli online enstrüman satış sitelerinde aramalar sonucunda hiçbir japon üretim jackson'a rastlayamadım ve biraz araştırdıktan sonra yabancı kaynaklı meşhur jackson forumlarından birinde yazdığına göre Jackson Japon serisi üretimini durdurmuş, konu daha önce forumda belirtildi mi bilimiyorum ama konu hakkında detaylı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Kaynak: http://www.jcfonline.com/threads/12...-in-Europe?s=7e08dd43102466d0aec26b4cab5a4beb
çıkardı. DK2HT. ancak, yeni pro dinky'lerde 5 yollu anahtar beklenmedik durum. tek manyetik kullanılacaksa anahtar ve tondan kurtulunabilir.rrtmg harika gözüküyor dinky lerden sabit köprülü gitar çıkarırmı acaba.
tut yoldaş. sakın bırakma. bir gün pişman olmamak adına. bende de chavez rico üretimi 80's warlock vardı ancak bakım ihtiyacını karşılayacak bir şehirde olmadığımdan sattım. Gövdesi değil de saptaki işçilik fevkalade idi. Bir daha japon jackson bulunmaz.Başlığı gördüğüm iyi oldu, japon rr24m vardı, takas deliliğimi bastırıp elimdemi tutayım sizce? Paso değişik gitar deneme sevdasını durduramıyorum.
http://www.jacksonguitars.com/en-TR/products/search.php?partno=2914222568
Bu gitarı tuttum fakat nerde üretilmiş merak ettim doğrusu muhtemelen cort endonezya fabrikası olmalı. sağlam görünüyor özellikleri;
Specification Detail
Body Type Soloist
Left-/Right-handed Right-handed
Body Material Alder
Top Material Not applicable
Body Finish Urethane
Color Satin black
Neck Material 3-piece maple, through-body
Neck Shape Speed neck
Scale Length 25.5"
Fingerboard Material Ebony
Fingerboard Inlay Alumiloid Piranha inlays
Number of Frets 24, jumbo
Nut Width 1.6875"
Bridge/Tailpiece Floyd Rose FRT-O2000 double-locking tremolo
Tuners Die-cast tuners
Number of Pickups 2
Neck Pickup Seymour Duncan '59 SH1N humbucker
Middle Pickup No middle pickup
Bridge Pickup Seymour Duncan JB TB4 humbucker
Controls 1 x volume, 1 x tone, 3-way selector
Case Included No case included
Manufacturer Part Number 2914222568
http://www.jacksonguitars.com/en-TR/products/search.php?partno=2914222568
Bu gitarı tuttum fakat nerde üretilmiş merak ettim doğrusu muhtemelen cort endonezya fabrikası olmalı. sağlam görünüyor özellikleri;
Specification Detail
Body Type Soloist
Left-/Right-handed Right-handed
Body Material Alder
Top Material Not applicable
Body Finish Urethane
Color Satin black
Neck Material 3-piece maple, through-body
Neck Shape Speed neck
Scale Length 25.5"
Fingerboard Material Ebony
Fingerboard Inlay Alumiloid Piranha inlays