İstanbul JAM BAND konseptli grup için klavyeci

Aşağıdaki gruplar ve benzeri (blues-rock) soundlarda, şarkı iskeleti çerçevesinde programlı emprovize odaklı çalacak bir Jam Band grubu için klavyeci aranıyor. Parçaların vokalli iskeletini kullanacağız, ancak kendi yaklaşımımızla icra edecek ve emprovize boşluklarını uzun tutacağız.
Blues-rock kavramını SADECE SOUNDU belirtmek için kullanıyorum; yoksa repertuarda geleneksel 1-4-5 tipi 12 bar rock-blues parçası 1 veya en fazla 2 tane var.
2-3 dakikalık “cover” kafalarından sıkılan arkadaşları özellikle bekleriz🙂
Örnek aldığımız ekipler:
• Jeff Healey Band
• Andy Timmons and the Pawn Kings
• Guv’t Mule
• Blue Blues Band
• Joe Bonamassa…

Kadıköy-Anadolu yakası merkezliyiz. Mevcut ekip bir gitar-vokal, bas ve davuldan oluşuyor.

Groove odaklı çalan, müzik teorisi ile haşır-neşir olmuş ve gerektiğinde en azından birkaç parça da EMPROVİZE DE alabilecek, farklı etkilere açık (rock-funk-caz-latin…) bir klavyeciye ihtiyacımız var. Hammond-Fender Rhodes gibi vintage soundlara yatkın olmasını da tercih ederiz.
Kendim pandemi öncesi dönemde bu tip bir projeyi kurdum ve bir süre sahne de aldık. Aşağıda cover ve beste performanslarından örnekler bulabilirsiniz.
Elbette grup içi etkileşim oturduğunda sahne almayı da planlıyoruz.
Bestelerimiz de var ve asıl hedef bunları kaydeden-icra eden bir ekibe dönüşmek.
Eski performans örnekleri için:
Cover parça örnekleri:

Beste:

Enstrümantal cover:

Buradan iletişime geçebiliriz; düzenli olarak mesajları kontrol ediyorum. Yanıtlayacak arkadaşlardan referans amaçlı bir kayıt veya link de göndermelerini rica ediyoruz.
Selamlar,
Tolga

Son düzenleme:

Geri