10 yıldır var, evde de çalıyorum gayet rahat. V kasalar gibi değil onlar rahatsız evet.Evde çalınması rahat değil, sahne gitarı
10 yıldır var, evde de çalıyorum gayet rahat. V kasalar gibi değil onlar rahatsız evet.
Genel anlamda o kasa tipi Explorer - orijinali Gibson Explorer isim babası.
- selamlar bana james hetfield tarzı explorer deniyor sanırım kasasına gitar önerir misiniz metallica megadeth çalacağım
V kasa candır ama şu köşelerini çarpma korkusu yok mu, beni de böyle önlem almaya itiyor 😀V ler de gayet rahatlar, ben de evde o namussuzlardan başkasını çalamıyorum. 🙂
155531 eklentisini görüntüle
V kasa candır ama şu köşelerini çarpma korkusu yok mu, beni de böyle önlem almaya itiyor 😀
Bende V kasa da vardı (evet garip şekilli gitarları seviyorum), oturarak çalmayı beceremediğim için satmıştım. Sanırım püf noktası gitarı dize koymak değil de yukarı doğru tutmaktı ama o zaman da ilk perdelere erişim kısıtlanıyordu.V ler de gayet rahatlar, ben de evde o namussuzlardan başkasını çalamıyorum. 🙂
155531 eklentisini görüntüle
Bende V kasa da vardı (evet garip şekilli gitarları seviyorum), oturarak çalmayı beceremediğim için satmıştım. Sanırım püf noktası gitarı dize koymak değil de yukarı doğru tutmaktı ama o zaman da ilk perdelere erişim kısıtlanıyordu.
155544 eklentisini görüntüle
dostum biraz daha geriden alarak konuyu araştır/öğren derim.... EMG bir marka, humbucker bir manyetik tipi... BMW mi alayım hybrid mi diye sormak gibi olmuş.emg mi sizce daha iyi olur yoksa humbucker mı
V nin iç kısmını sağ bacağın içine oturtup devam ediyoruz hocam, (klasik gitar pozisyonu bildiğimiz) olayı bu. Muazzam bir rahatlık hatta ayakta çalarken bile sağ bacağıma gitarın alt kanadını yaslıyorum, alışkanlık oldu.
Açık manyetikle çok farkı olur mu kapalının kapalıyı alacağım sanırımBiri ESP marka kapaksiz humbucker digeri kapali markasi belli olmayan bir humbucker. Farkı bu.
Ikisi arasinda denerim, hoşuma gideni alirim ancak ilk gitarin olacagi icin hangisinin daha iyi manyetiginin oldugunu senin anlaman zor. ESP manyetikli olani secmen daha mantikli olurdu geri kalan tum her sey (kondusyon vs) ayni ise.