Aynen ama arkadaşın bütçe benim sattığıma göre az.@helalmustafaabi satıyodu bitane modifiyeli jackson
Malesef Japon Jackson'lari o fiyatlara koyanlar kalmadi. Sahibindeni surekli takip ederseniz kelepir bulup hemen almaniz ge
bu tarz gitarlar iyi midir?Malesef Japon Jackson'lari o fiyatlara koyanlar kalmadi. Sahibindeni surekli takip ederseniz kelepir bulup hemen almaniz gerekir.
Hocam sabit köprü ama tercih sizin
Arkadaşlar çok arada kaldım yeniden konu açmak istemediğim için de buraya yazıyorum sizce japon Fernandes stj-75 mi almalıyım yoksa Kore cort x-th mı?
Hocam 80ler sevdalısıyım sizce yinede değer mi?Cort X TH
Hocam 80ler sevdalısıyım sizce yinede değer mi?
Yorumunuz için teşekkür ederim.Bence öyle, siz çalacaksınız siz karar verin. Mutlaka iki gitarı kıyaslama yapabilin, çok spesifik ve çok eski bir gitardan (fernandes) bahsediyorsunuz, size tek tavsiyem bu olur. Yaşlı gitar yorgun olur, alt-orta seviye yaşlı gitarlar ile pek hoş tecrübeler edinemeyebilirsiniz.
ben cort x-th tercih ederdim.Arkadaşlar çok arada kaldım yeniden konu açmak istemediğim için de buraya yazıyorum sizce japon Fernandes stj-75 mi almalıyım yoksa Kore cort x-th mı?