customda floyd rose da custom diye bişey yok. floyd rose akord kaçırmaz yeni yeni şeyler üretmeyin bence bilgi sahibi olmadığınız konuya yorum yazmanıza gerek yok burda bilgi showu yapmaya çalışacağınıza müzikle uğraşın daha iyi. yok 7 tellide floydda akord tutmuyormuş yok cartmış yok curtmuş. şans eseri akordetmemişlerdir ordaki gitarları. jeff loomis için adamlar yeni floyd rose dökmüyorlar yada yeni tuner dökmüyorlar. varolan şeyleri kulanıyorlar o custom dediğinin tahtaları custom. okadar.beğenmekle alakası yok çok akort kaçırıyor dedim güzel gitarlar ama genel bir sorunları var bu arada belki çıkar diye şimdiden söyleyeyim "sorunluysa jeff loomis niye o gitarı kullanıyor" diyebilcek biri olursa jeff loomis custom schecter kullanıyor 999 dolarlık gitarı kullanacak hali yok diye cevap vereceğim bilmiş olsun
çok komikmiş obican kardeşYa hayır yazıyorsunuz foruma bir şey sanki 2000 gitar deneyip bakmış gibi, sonra birisi okuyor, geliyor diyor abi 7 telli gitarlar akort tutmazmış diye, katil oluyoruz boşu boşuna. Geçende de biri gelmiş Jackson Kellylerin tamamı üretim hatalı, hepsinin sapında eksen kayması var dedi, PTT yoluyla fare zehri gönderdim, ödemeli gönderdim diye almamış.
tahtaları custom ama mühendislik var o custom gitarlarda standart ölçüler kullanılmıyor sap mühendisliği sapın ağaca geçmesinin nasıl olacağı vs vs çok farklı normal signature a göre
bildiğimiz bir şeyi söylüyoruz, bu kafamızda kurup ortaya attığımız bir teori değil, mesele ağaç da değil, işçilik. ben kendim gitar yapıyorum, güven bana arada malzeme açısından pek bir fark yok. lütfen bilgi sahibi olmadığın konuda fikirler ortaya atma, rica ediyorum. özel ölçü falan yok, o gitar custom shopta üretilse bile skalası 26.5 inç, rahat ol.
tahtaları custom ama mühendislik var o custom gitarlarda standart ölçüler kullanılmıyor sap mühendisliği sapın ağaca geçmesinin nasıl olacağı vs vs çok farklı normal signature a göre