uvidinli 3 Kasım 2016 #41 hackeiommi demiş ki: Taşımak derken, HT1 ile sahne almayı mı düşüyorsun Çağlar? Hepsini görmek için tıklayın... Sanmam!.. Ev içinde taşımayı kastetmiştir, ya da en fazla stüdyoya...🙂
hackeiommi demiş ki: Taşımak derken, HT1 ile sahne almayı mı düşüyorsun Çağlar? Hepsini görmek için tıklayın... Sanmam!.. Ev içinde taşımayı kastetmiştir, ya da en fazla stüdyoya...🙂
hackeiommi 3 Kasım 2016 #42 uvidinli demiş ki: Sanmam!.. Ev içinde taşımayı kastetmiştir, ya da en fazla stüdyoya...🙂 Hepsini görmek için tıklayın... 1-5 watt arası amfiler davul yanında ezilebiliyor. Ondan bir an "acaba?" dedim. Hoş ben onu dedim de, Çağlar sanki bilmeyecek durumu. Boştan gazel okumuşum aslında 😀
uvidinli demiş ki: Sanmam!.. Ev içinde taşımayı kastetmiştir, ya da en fazla stüdyoya...🙂 Hepsini görmek için tıklayın... 1-5 watt arası amfiler davul yanında ezilebiliyor. Ondan bir an "acaba?" dedim. Hoş ben onu dedim de, Çağlar sanki bilmeyecek durumu. Boştan gazel okumuşum aslında 😀
uvidinli 3 Kasım 2016 #43 hackeiommi demiş ki: 1-5 watt arası amfiler davul yanında ezilebiliyor. Ondan bir an "acaba?" dedim. Hoş ben onu dedim de, Çağlar sanki bilmeyecek durumu. Boştan gazel okumuşum aslında 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Çağlar @CaglarS hiç bilmez mi? Açıklasa da uykumuza geri dönsek bari...😀
hackeiommi demiş ki: 1-5 watt arası amfiler davul yanında ezilebiliyor. Ondan bir an "acaba?" dedim. Hoş ben onu dedim de, Çağlar sanki bilmeyecek durumu. Boştan gazel okumuşum aslında 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Çağlar @CaglarS hiç bilmez mi? Açıklasa da uykumuza geri dönsek bari...😀
uvidinli 3 Kasım 2016 #45 hackeiommi demiş ki: Kendisi uyanınca cevabını verir zaten abi. Sıkıntımız yok 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Uykum kaçtı da... Bahane bulmam lazım.🤣
hackeiommi demiş ki: Kendisi uyanınca cevabını verir zaten abi. Sıkıntımız yok 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Uykum kaçtı da... Bahane bulmam lazım.🤣
hackeiommi 3 Kasım 2016 #46 uvidinli demiş ki: Uykum kaçtı da... Bahane bulmam lazım.🤣 Hepsini görmek için tıklayın... 🤣🤣
CaglarS 3 Kasım 2016 #47 hackeiommi demiş ki: Kendisi uyanınca cevabını verir zaten abi. Sıkıntımız yok 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... günaydın. 🙂 sağa sola sallamalık amfi ya hu. gain main istemiyorum. dümdüz clean versin. idman ocağı işi. aldım bugün amfiyi.
hackeiommi demiş ki: Kendisi uyanınca cevabını verir zaten abi. Sıkıntımız yok 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... günaydın. 🙂 sağa sola sallamalık amfi ya hu. gain main istemiyorum. dümdüz clean versin. idman ocağı işi. aldım bugün amfiyi.
hackeiommi 3 Kasım 2016 #48 CaglarS demiş ki: günaydın. 🙂 sağa sola sallamalık amfi ya hu. gain main istemiyorum. dümdüz clean versin. idman ocağı işi. aldım bugün amfiyi. Hepsini görmek için tıklayın... Güle güle kullan 🙂
CaglarS demiş ki: günaydın. 🙂 sağa sola sallamalık amfi ya hu. gain main istemiyorum. dümdüz clean versin. idman ocağı işi. aldım bugün amfiyi. Hepsini görmek için tıklayın... Güle güle kullan 🙂
uvidinli 3 Kasım 2016 #49 CaglarS demiş ki: günaydın. 🙂 sağa sola sallamalık amfi ya hu. gain main istemiyorum. dümdüz clean versin. idman ocağı işi. aldım bugün amfiyi. Hepsini görmek için tıklayın... Günaydın.🙂 Takılıyoruz işte. İyi günlerde kullan kardeşim.🙂
CaglarS demiş ki: günaydın. 🙂 sağa sola sallamalık amfi ya hu. gain main istemiyorum. dümdüz clean versin. idman ocağı işi. aldım bugün amfiyi. Hepsini görmek için tıklayın... Günaydın.🙂 Takılıyoruz işte. İyi günlerde kullan kardeşim.🙂