Arkadaslar Merhaba,
Bu ne gazdir böyle 🙂) Anliyorum grubunuzun fanatigisinizde,ama fairplayde kirmizi kart gösteriyorum sizlere 🙂) Şaka bir yana sevdim ben sizleri, anlamsız-amaçsız boş işlerin peşinden koşmaktansa sevdiğiniz saydığınız bir müzik grubunu böyle dolu dolu yaşamak en güzeli... Herşer güzel,herşey daha da güzel olacak ama dikkat edilmesi gereken bir nüans var,o da nette yazış ve hitap şekli...Bu konudanda yırtarsak,tadından yenmez bu muhabbet...Lütfen bu konuda herkesi hassasiyete davet ediyorum.Çünkü burası insanların birbirini incittigi,kırıcı lafların söylendigi ve moral bozucu muhabbetlerin döndügü yer olmamalı.Burdaki herkesin ortak bir yanı var,o da müzik ve icrası...Şimdi konuya giriyorum:
Grup kurulurken ismi arayışları bizim kendi içimizde yaptıgımız tamamen geyik muhabbetinden çıktı, jeton çıktı,jeton geyigi döndü,jeton diyelim ve neşemizi ,geyiğimizi bulalım dedik.Çok derin olmasa da net üzerinden baktık-başka da jeton grup ismi çıkmadı,belki çok daha detaylı aranırsa çıkmaz mı çıkar,çok mu önemli bizce hayır...Sizin bahsettiginiz grubu inanın ki tanımıyoruz,bu bir eksiklik mi ona da hayır,müzikte o kadar çok detay varki,hangi birini takip edeceksin...Yani bu yüzdendir ki aman Je-tone grubu var hadi taklit edelim gibi bir düşüncesi olan ezik insanlar degil,herbirimizin normal hayatta meslegi-kariyeri olan insanlarız...Yani biz bu isi millet ne yapmış hadi bizde onu yapalım diyen kitle degiliz...Bu şekilde bir çocuksu aklımız yönümüzde yok...Üstelik gercekten tanımıyoruz ve duymadık...Hani bildigimiz bir grubun adını alsaydık,mesela Şeytantüyü,Kapris ,Flu falan filan gibi,ona eyvallahda ama bilmedigim grubun ismi benzer veya koku benzer diye bu tarz yaklaşımı anlamsız karşılıyoruz...
Sellisonfire yazışmalarında daha dikkatli ve insanları incitmeyen bir dil kullanmanı öneriyorum...Bir fanatik olarak tepkin ve yazdıkların kulaga hoş gelmiyor...Senin yazdıkların bize koymaz ve moral bozmaz ki...Bizim kimseyle öyle bir trende girecek ne amacımız ne de zamanımız var...Bizim bahsettiginiz gruba da saygımız var üstelik tarz olarakta benimsedigim ve dinledigim bir tarz...Ne güzel inşallah daha ii yerlere gelirler ve bizde konserlerine gider coşarız ve destekleriz...Site varsa girelim üye olalım destekleyelim,albümlerini alalım...Ama bizim gibi böyle kaliteli insanlardan kurulmuş,sempati-neşe ve muzik kaynaklı boyle bir oluşumu bu şekilde yıpratmanın geregi olmadıgını ve Jeton olarak kalmayı düşündüğümüzü soyleyeyim...Je-tone ayrıdır Jeton ayrı...Cok net ,karışıklık yok yani....
Herkese sevgiler saygılar
Müzikle kalın arkadaşlar...