Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
john petrucci-damage control/short version(by scalloped)
amerikadan aldım,piezo için +400 dolar istediler o yuzden gt-6 aldım onun yerine,case ile beraber 1630 dolara geldi....klavyesi tüm gitarlara basar,o kadar diyorum...
Scalopped affına sığınarak bir eleştiri yapmak istiyorum.
Anladığım kadarıyla bu kayıtlarla oldukça uğraşıyorsun, sonuçta temiz çalınmış güzel kayıtlar. Malmsteenler çalıyorsun, Petrucciler çalıyorsun peki bunlara ayırdığın zaman çerçevesinde kendi çalışmalarını yapsan ve bizimle paylaşsan daha güzel olmaz mıydı?
kaydı indirip açtığımda BSplayer'da petruccinin videosunu bekliyordum, ama ses yok piyasada, biraz ses açtım baktım bişeler çalıo, meğer eleman kendisi yapmış petrucci kaydını 😀
sanırım linkten kaldırılmış..aynı kaydı tekrar upload yapabilirsen dinlemek isterim. merak ettim çünkü aynı parçayı bende çalıyorum. sanıyorum şu ritmin hareketlendiği yere kadar çaldın?? merakla bekliyorum çalış tekniğini merak ettim...saygılar