Selam harika insanlar ,
Müziği dinlemeyi bilmenin hazzı bu olsa gerek diye düşündüm , çok iyiydiniz .
Uzun süredir gelmedikte , yazmamamız o yüzdendir değil biliyorsunuz , hep geldim ,zevkle ,geceyi her bitirişinizde yine çok iyilerdi diyerek ayrıldım .
Ruhum rahat vermediğinden , sıkkındı canım . Hala daha öyle ama , yazmamak , artık nankörlük yani .
The dark Rider ,yazılabilecek her şeyi yazmış .
Zombi hariç , her yazdığı satıra katılıyorum . Zombi yi her çalışınızda yeniden seviyorum . Ya , ben o parçayı çok seviyorum , sizde muhteşem çalıyorsunuz .
Zaten bütün gece Turn The Page beklentisiyle , ha şimdi diyerek bekledim , yani anlayamadığım , bu parçayı bir kereye mahsus çaldıysanız , daha bi havalara gireceğim de , ama diğer sevenlerinize yazık diyorum .
Bilmeyenler için nottur : Bu parça , benim için çalışılıp çalındı da.. 😀 ...yani ne diyebilirim tekrar tekrar teşekkür ,harika insanlar ,hepinizi ve tek tek tek tek tek tek te seviyorum .
Bi de Efe den 😉 , roundabout giriş gelirse bi gün ,ne bileyim muhteşem olur da ,ümidimi yitirmeye başlamakla birlikte , yinede bekliyorum .
Sahnede duruşlara gelince yine The Dark Rider 'a katılmakla birlikte yazmadan geçemiyeceğim .
🙁
İki gün hiç uyumadan proje hazırlayıp sonra gece 00:00 da bu performansla kusursuz çalabilmek , Efe olağan üstüydün . Ve sahne duruşu , şimdiye kadar hiç alışık olmadığımız 😉 tarzdaydı .......
Hepiniz için yazılacak bisürü söz var da , hepsinin sonu harikaydın la bitiyor .
Belirtmeden geçemiyeceğim , sololarımız muhteşem ,tektek te sizleri daha uzun algılasak , çok iyi olduğunuzdan , buda ayrı bi zevk dinleyenler için.
Arkadaşlar , yolunuz açık olsun , başarılarınızın devamını diliyorum .
Yasemin'e iyi bakın , çok yoruluyor. Yine çok iyiydin ........