tüm joker severlere merhaba,tatile gidenlere güle güle burada mahsur kalanlara tekrar merhaba...
neyse demo elime ulaşır ulaşmaz dinledim,gerçekten güzel olmuş,verilen emek kendini belli ediyor(bu emek lafıda ağızlara sakız oldu,bazı kimseler tuvalatte ıkınmaya bile emek diyor)ama üzgün olduğum taraf sadece 4 şarkı olmasıydı,gerçekten az geldi bana.
eleştirebileceğim tek şey vokalin yerli yersiz heeeeyyyyyy hoyyyyyy yapmasıydı,battı bu bana bir iki şarkıda,ama sonuçta demo,albümde olmaz umarım
tahminimce gece klüplerinde söylemenin verdiği bir etki bu,insanlar heeeyyyyy hoo oooy larla havaya sokuluyor olabilir,neyse benim kuruntumda olabilir.
bu demolar nasıl doğru insanlara ulaştırılmamış hayret verici birşey,bu kadar güzel şeyler yap ama ben radyoda duymayayım,bu kabul edilemez birşey,herkesi tebrik etmek lazım,ben özellikle basları beğendim,arkadaşımız kimse tebrikler,davul desen öyle,gitarlar öyle,vokalde güzel bir sese sahip,neyse arkadaşlar bu grubu takip edin ilerde çok dinleyeceğiz.
ilerde yapacağınız ve modernleşmiş kayıtlarınızı hayal bile edemiyorum,çok çok başarılar,tebrikler