playmaker demiş ki:Yuksel'e hayirli tezkereler diliyorum.
Umarim askerde de muzikten uzak kalmaz.
Her ne kadar rock muzik askerde pek calinmasa da pas tutmamak icin her turlu muzik iyidir 🙂
jubeiyagyu demiş ki:evet ne diim yapio zaten.bu gun sabah dukkani actim herzamanki gibi gazete aldirdim bide ne görim,bu bizim joker! evet sabah gazetesi nin ankara ekinin 2. sayfasindasiniz arkadaslar haberiniz olsun cok guzel fakat eksik bi resim olmus, sevgili ozgur ve asker arkadasimiz yuksel yok malesef ama ibo abi her zamanki gibi sekill yapip ben burdayim demis 🙂 herkese saygilarimla gorusmek uzere.
karmancho demiş ki:ezeli rakibimizden 4 yememize rağmen aynı gece sırtında galatasaray forması ile sahneye çıkıp galatasaray taraftarlarının farklı olduğunu gösteren gitarist abimizi tebrik ediyorum.galatasaray taraftarı olmak böle bişey işte.yensek te yenilsek te her zaman takımımızı destekliyoruz ve formayı giymekten hiçbir zaman utanmıyoruz. 😀
enderr demiş ki:ben bişey sorcam dün çaldığınız bi parça
adı "michelle" olması lazım ama yok hiçbiyerle
hani "love you love you love you love you"
şeklinde biyerde sözleri var
adı nedir ? kime ait?
?????????????
3 saattir arıyorum daha öncede aramıştım
enderr demiş ki:????????
gölge tunalıya gitmiştik ve perşembe için joker yazıyordu .ama çalan grup başka demek ki dediğin gibi. öyle yazsan daha iyi olurdu.ok sağolasın.
_sek_ demiş ki:Ya şimdi nerden çıktı diyeceksiniz de Rockandwin'in albümü ne zaman çıkıyor.Orda siz de yer alacağınız için sormak istedim...