JokerMG - İzmir

Sağol kardeş.
Yine kendi tarzında tabiri caizse döktürmüşsün 🙂
Teşekkür ediyorum.

Ben bas konusunda daha çok başlarda sayılırım.
Nadide basçı arkadaşlarımız varken benim o alanda esamem okunmaz.

Yine de söylediklerin beni oturduğum yerden bir iki santim havalandırmadı dersem yalan olur 😀

"Şarkıya gereğinden fazla giysi giydirmek" şeklinde ifade ettiğin kısıma katılıyorum.
Bazen dayanamayıp çok allayıp pullasam da bazı şarkılarımı, son dönemde, söylediğin anlayış önem kazandı benim için.

Evdeki Dostlar'ın da sana selamı var.
Bekleriz: www.evdekidostlar.com

Yeni eklediğim üç parçanın linklerini bir kere daha vereyim.

İşte linkler:
(Dinlemek için tıklayıp, sabredip beklemeniz, indirmek için sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" demeniz gerekmektedir)

Kağıt Uçak

Yetmez Mi?

Havalı Kasap

İyi/kötü yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz.

Sevgiler
Murat Gulersoy

ellerine sağlık diyecem ama

bu devlet hazinesi midir ki bu kadar korumaya almışsın.neye bassam "yetkilendirilmemişsin kardeş" diyor.

ayrıca kendi sitenin niye sap gibi kaldığı da ortaya çıktı. 😀
biraz da onunla uğraşsan diyorum hani.

😀 Sağol kardeş.

Yav aslında bana kalsa kapı baca açık olacaktı ama ablam üye olmaya teşvik etmesi amacıyla bazı bölümleri üyelere özel yapmamızı istedi.

Ama eğer istersen forumu üye olmadan da gezebilirsin linki tıklayarak:
http://www.evdekidostlar.com/forum

Yine olmazsa ben seni ellerimle üye yaparım 🙂

Kendi siteme de yakında el atacağım inşallah.

Bu arada şimdi aklıma geldi.

Umarım kendi forumu kilitlenen bazı arkadaşlar sahte nicklere sağa sola bulaşmaya kalkmıyorlardır.

Eğer öyleyse kokusu çabuk çıkar bu işin 😀

Sevgiler

Az önce bir mesaj yazılmıştı, şimdi yok olmuş 🙂
Neredeyse başlığı bulamıyordum.
Kim sakladı diyecektim 😀

Sadece müzik diyenler, dinleyip yorumlamak isteyenler az yukarıdaki linklerden şarkılarıma ulaşabilirler.

İyi/kötü her tür yorum ve eleştirinin başımızın üzerinde yeri vardır. Esirgemeyin 🙂

MG

Selamlar 🙂

Yeni bir kardeşimizin kayıtlarından aklıma geldi, nostalji yapayım dedim.

Yıl: 1997

Çok ilkel ama benim için çok özel kayıtlardan.
Hayatımın ilk çok kanallı kayıt denemelerinden biri.

Sokaklarda

Dinlemek için tıklayıp, sabredip beklemeniz, indirmek için sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" demeniz gerekmektedir.

Sevgiler

MG

şimdi sen buna ilkel diyorsun öyle mi.bunu şahsıma yapılmış bi hakaret alıyorum ve esas ilkel sensin ulen, diyorum. 😀

şaka bir yana harbiden insanın zamanla kendi yediği haltlara daha olgun bi gözle yaklaşma saplantısı bazen kendine hedef edindiği şeyleri eskide bıraktığını fark ettirmeyebilir.hani basitlikte yakalanacak derinilk mevzusu o kadar açık bi konu değil zaten ve geride bırakılan şeyler her zaman aşılması gereken değil en fazla daha iyi değerlendirilmesi ,belki geliştirilmesi gereken şeyler olabilir.

parçayı çok sevdiğimi söyleyemem ama bunun nedeni "ilkel" kısımdan kaynaklanmıyor daha çok sözler ve vokal efectileriyle ilgili bi mesele benim için.çift vokal olup olmadığından emin değilim reverb vs biraz aşırıya kaçmış ve sözlerde de sorun yok aslında ama ben zaten ilhan irem parçalarını da pek sevmediğim için olacak ısınamıyorum bu frekanstaki sözlere.(bi ara fazla uğraşmıştım şiir muhabbetiyle o zamandan kalma bi alışkanlık,şarkı sözlerine de şiir gözüyle bakıyorum ve şiirde de herkesin tercihleri farklı)

parça ilhan irem dışında hotel california tadı da vermedi değil,asında vokal biraz farklı olsa daha çok a tarafa kayacak ki ben onu tercih ederdim.

solo elektronun sesi biraz fazla olmuş ama bunlar zaten senin ilkel olarak tanımladığın şeyler arasında olduğu için ben beğendiğimi söyliyim belki biz iptidai varlıklara daha müsamahalı bi şekilde yaklaşırısın. 😀

beste konusunda hiç alçak gönüllülük yapacak değilim ama kayıt ve enstrüman performansı konusunda bu ilkel bulduğun mertebeye erişmiş olmayı isterdim doğrusu.

Yunus
En bi hakiki ilkel müzisyen.

Selam kardeş 🙂

Yorum için teşekkürler.

İlhan İrem'i çok dinlemişliğim yoktur ama zamanının önemli şarkıcıları arasındadır sanırım.
O nedenle kendisinin de müziğim üzerinde etkisi olmuş olabilir.
Ama "Hotel California" çok sevdiğim bir şarkıdır ve andıran bir şarkı yapabilmek gurur vesilesi olur.

Tekrar sağol

Görüşürüz 🙂

MG

Eline sağlık valla, zamanına göre çok güzel bi şarkı olmuş. Kaydettiğin alet de çok orjinal bişeymiş🙂 Umarım atmamışsındır. Onunla yapılabilecek en iyi kayıtlardan biri olsa gerek dinlediğimiz parça. Besteye gelince şimdi yaptığın parçaların kökenini daha doğrusu kaynağını açıklıyor. Yeni bestelerinden aldığım tada yakın tatlar aldım dinlerken. Sanırım başka bişey demeye gerek kalmıyor.

Şunu da ekliyim🙂 Noldu abi uzun zamandır arşivden yayın yapıyosun.... 🙂

Sağol kardeş🙂

Kayıt aleti arkadaşımındı. Çoktan sattı.
Yorum için sağol.
Milletin saçma sapan polemkleri arasında böyle üç beş müzik yorumu duyabilmek çok güzel.
Teşekkür ederim hepinize.

Bir süredir kayıt yapamıyorum. Başka işlerle uğraşmak durumundayım. Malum, hayat şartları.
Kafayı toparlayabilirsem belki yakında yeni birşeyler kaydederim.

Görüşmek üzere 🙂

MG

parçalar mükemmel.Bazılarının eski versiyonlarınıda bildiğim için her bi değişiklik ayrı bir haz veriyor.Heleki neye yararın orta solosu...Bu arada üstadın kendisi beni dolaylı yoldan da olsa müziğe başlatan insandır.Hatta şimdiye kadar o olmak istiyorum dediğim tek adamdır....Murat baba sen başkasın,en baştasın! www.trioparty.com a da bekleriz abi...Saygılar....

Vaay genç 🙂

Siteniz çok şık olmuş.

Yazdıkların için teşekkür ederim.
Göğsüm kabardı, yüzüm kızardı 🙂

Yakında görüşmek üzere.
Metin'e selam.

Başarılar
MG

jokermg demiş ki:
Biraz da müzik:

Şarkılarım için tıklayınız

(Dinlemek için "hi-fi" yazısını tıklamanız yeterli olacaktır)

Son şarkım için:
(Dinlemek için tıklayıp, sabredip beklemeniz, indirmek için sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" demeniz gerekmektedir)

Like A Wild Horse

Yeni eklediğim üç parçanın linklerini de bir kere daha vereyim:

Kağıt Uçak

Yetmez Mi?

Havalı Kasap

İyi/kötü yorum yaparsanız beni çok mutlu edersiniz.

Sevgiler
Murat Gulersoy

Ufak bir hatırlatma 🙂
MG

Ne zamandır sessiz kalmışız.

Ortalığın biraz tozunu alıp, havalandırıp gün ışığına çıkarayım dedim.
Belki merak eden olur 🙂

Görüşürüz
MG

Geri