Simbanaz demiş ki:Tek kelime ile harikasınız ne diyebilirim ki başka..... :alkıs
juice demiş ki:Murat Abi ellerine sağlık, ruhuna sağlık. Yorumların pek bir mahcup etti. Ben de senin gibi bir müzisyeni, bir dostu bir ağabeyi tanıdığım için çok çok mutluyum. Ben hiç bir şey yapmadım parça güzel zaten yeteri kadar, alt yapılar güzel. Ben elimden geldiğince tuz biber olmaya çalıştım... Ellerine sağlık tekrardan tebrik ederim.🙂
sar_canary demiş ki:Muratçığım yeni nick aldım,harika bir parça harika bir solo,harika sözler,Ağbi sabah sabah bana skol biralarımı içireceksiniz kendimden geçtim ve şu anda 20 dir çalıyor aynı parça(İLK AŞKIMA) Ve çalmaya devam ediyor,bence yılın hit parçalarından biri,ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık ..
Sizleri en üst düzeyde görmek isterim,böyle uyduruk adamların olduğu Ülkede sizlerin bir yerlerde gizli kalmanız şahsımı çok üzüyor,İnanıyorum ki bu inanç ve azimle bir yerlere geleceksiniz.
saygılarımla..
ozbekmert demiş ki:Tanıdıım bir çok insan war solo çalmak,şarkı yazmak isteyen ama başarılı başarılı olduklarını söylemem zor ama dinlediim besteler gerçekten özenle yapılmış basteler. ve gerçekten çok güzeller... Joker grubuyla çalarken yaptıınız bestelerden tutun hocam şimdiye kadar dinlediim tüm şarkılarızı hala dinliyorum. son yaptıınız 'ilk aşkıma' adlı beste,bi müzisyenin annesine verebileceği en ama en güzel hediye.... Umarım bir gün ben de sizin yapııtız gbi anneme böyle bi beste yapabilirm. yardım edersiniz dimi çok şey istemem 😀
herkesin dinlemesi lazım bu bestenin sololarını.... murat abi yaptıın çalışmalarla umarım ileride çok başarılı olursun... iyi çalışmalar şimdiden
Sevgilerle; Mert Özbek 😀
anxiety_schizophrenia demiş ki:murat abi ruhuna sağlık. sen böyle güzel şarkılar yapıyorsun ama herzaman daha iyisini isticez sende yapıcaksın. insan önce senin gibi müziği sevmeli murat abi. ben dahil birçok insana örnek olacak insansın başarılar..